Jedno pakiranje ove kreme za tijelo proda se svakih 14 sekundi: Kad pročitate recenzije, bit će vam jasno i zašto!

Opisuju je kao kremu ugodnog mirisa koja zaglađuje kožu i ostavlja je svilenkasto mekanom
Vidi originalni članak

Pakiranje, miris, svilenkasti osjećaj koji ostaje na koži. Teško je reći što je bolje kod kreme Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum čiji duboki miris vanilije opisuju kao ugodan i topao, jedan od onih koji podsjeća na odmor. O tome koliko je popularan, najbolje svjedoči činjenica da se svakih 14 sekundi u svijetu proda jedno pakiranje kreme, piše InStyle. Krema, osim što kožu ostavlja svilenkasto glatkom i zategnutom, ima i ugodan miris koji vas prati kroz cijeli dan. 

Još jedna prednost kreme je i ta što se brzo upija, a istovremeno vlaži kožu. Jedna super zadovoljna korisnica u recenzijama se pitala:

- Gdje je ova krema bila cijelog mog života? Ne znam zašto svi losioni za tijelo nisu ovakvi.

Drugi korisnici također hvale kako je krema bogata i hidratantna, što ima smisla kad vidite njezine sastojke. Ističu se kokosovo ulje i cupuaçu (brazilsko voće) maslac koji je emolijens pa se brzo upija i hidratizira kožu. Oni koji su je isprobali, kažu kako krema ima sposobnost dubokog prodiranja u kožu, a na površini ostavlja blago svjetlucanje i lagani sjaj, poželjan u ljetnom razdoblju. Inače, brend Sol de Janeiro promiče u svojim formulama i aspekt učvršćivanja, odnosno tvrde kako njihovi proizvodi imaju mogućnost zatezanja kože ili smanjenja celulita, no dodaju kako krema ne daje profesionalne rezultate iz salona. No, savjetuju nanošenje kružnim pokretima, i to svakodnevno, kako bi efekt bio što bolji. U tome pomaže i sastojak koji je zvijezda formule, guarana - autohtona amazonska biljka sadrži jedan od najsnažnijih oblika kofeina na planeti, a Cult Beauty piše kako potiče cirkulaciju, a kožu ostavlja glatkom i toniranom. 

- Dugo sam razmišljala trebam li potrošiti toliko novaca na kremu. No, hype koji je prati vrijedan je novca. Vrlo je učinkovita i ne trebate veliku količinu prilikom nanošenja. Brzo se upija i zaista čini kožu vrlo mekom, nakon samo nekoliko nanošenja. Ponovno ću je naručiti kad je potrošim - napisala je na Amazonu zadovoljna korisnica, a druga je dodala: 

- Krema je jednostavno genijalna! Brzo se upija i čini kožu super mekom. Cijeli dan imate onaj kremasti osjećaj, bez masnog filma na koži. A tek miris - sviđa mi se! 

- Sviđa mi se osjećaj koji krema ostavlja na koži i zapravo vidim razliku otkad sam je počela koristiti. Koža mi je postala glađa i zategnutija, a miris je jednostavno rajski. Preporučujem ovaj proizvod - napisala je korisnica u komentarima na Amazonu, a još se jedna recenzentica s njom složila:

- Proizvod je nevjerojatan. Ovo je krema s najboljim mirisom! Koža je glatka i zategnuta odmah nakon nanošenja. Stvarno djeluje, opet sam je kupila jer ne mogu bez nje!. 

Krema je dostupna i u Hrvatskoj, pronašli smo je u Notinu. Cijena pakiranja od 240 ml je 37,10 eura, dok pakiranje od 75 ml košta 20 eura.

Zendaya je kraljica vintage komada: U elegantnoj Versace haljini ponovno zablistala na crvenom tepihu

Ova atraktivna dama zna kako se nosi color-block, a proljetna kombinacija stoji joj savršeno!

Arhitektica odličnog stila ponovno oduševila kombinacijom: 'Boje su mi najvažnije za sve, to se odražava i na moj stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".