Jedna promjena u pranju ključna je za zdravu kosu punu volumena

Obrnuto pranje je metoda pranja kose koja obećava pramenove pune volumena, a idealna je za one s tankom kosom te masnom kosom i vlasištem.
Vidi originalni članak

Što ako vam kažemo da bi jednostavno mijenjanje kose u vašoj dnevnoj rutini pranja moglo biti ključ između beživotnih pramenova i volumena? Doduše, zvuči malo neobično, ali tehnika obrnutog pranja kose je isprobana i učinkovita! 

Prikladno nazvano, obrnuto pranje kose jednostavno je tehnika korištenja regeneratora prvo, a zatim šampona. To je obrnuto od onoga na što ste navikli raditi pod tušem i moglo bi se isprva činiti pomalo čudnim, ali dolazi s raznim potencijalnim prednostima.

Uzorci i dodaci su ponovno IN: Ovo su najcool kožne torbe iz Zare!

FOTO: Zara Kožna torba sa životinjskim uzorkom - 69,95 EUR FOTO: Zara Mini kožna torba sa životinjskim uzorkom - 79,95 EUR FOTO: Zara Kožna torba s resama - 79,95 EUR FOTO: Zara Mini kožna torba sa životinjskim uzorkom - 79,95 EUR FOTO: Zara Mini kožna torba sa životinjskim uzorkom - 79,95 EUR FOTO: Zara Kožna torba s resama - 89,95 EUR

Ako prvo njegujete kosu, pretpostavlja se da će vaši pramenovi lakše upiti hranjive i hidratantne sastojke. Šamponiranje nakon toga također pomaže ukloniti dio težine regeneratora koji potencijalno može otežati pramenove ili učiniti vašu kosu i vlasište masnima. Sve navedeno može pomoći da vaša kosa izgleda sjajnije, mekše i voluminoznije.

Obrnuto pranje kose jednostavno je kao što možete zamisliti. Namočite kosu, a zatim nanesite regenerator. Nastavite sa šamponom, pazeći da ga koristite od vlasišta do vrhova, a zatim dobro isperite.

Tehnika obrnutog pranja kose idealna je za one s tankom kosom te masnom kosom i vlasištem. To je zato što uklanja dio težine i vlage regeneratora prije nego počnete s oblikovanjem. Obrnuto pranje baš i ne koristi onima sa suhom kosom, grubom kosom ili kovrčavom kosom gdje je korak regeneracije koristan za dodavanje dodatne vlažnosti, piše Hair.com.

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

Jednostavan trik s retinolom osigurava svježu i meku kožu bez crvenila i iritacije

Već nas je par puta osvojila svojim stilom: 'Crvena mi je kardinalna boja, ali u zadnje vrijeme sve više kombiniram i ostale'

Ležeran, ali sasvim cool: Odličan look koji kombinira udobnost s modnim klasicima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".