Jedan od najpopularnijih makeup brendova izdao novu liniju ruževa koja je inspirirana vintage Hollywoodom

Charlotte Tilbury stvorila je kultnu Hollywoodsku liniju, počevši s viralnim Hollywood Flawless Filterom, a sada je predstavila i nove ružičaste i crvene ružebe
Vidi originalni članak

Ako postoji jedan kozmetički brend koji ima moć prenijeti glamur i čaroliju zlatnog doba Hollywooda, to je svakako Charlotte Tilbury. Ovaj brend ne samo da odiše luksuzom u svom pakiranju i raskošnim formulama, već se često koriste riječi poput ‘senzacionalno’ od strane same osnivačice. Inspiriran tim filmskim razdobljem, Charlotte Tilbury stvorila je kultnu Hollywoodsku liniju, počevši s viralnim Hollywood Flawless Filterom, hibridom highlightera i podloge koji je redefinirao kategoriju pojačivača sjaja.

Ova linija se od tada proširila na konture, rumenila, novi highlighter u prahu pod nazivom Glow Glide te svjetlucavu paletu za oči. Međutim, nedostajala je jedna ključna komponenta - ruževi za usne. Charlotte Tilbury sada lansira Hollywood Beauty Icon ruževe za usne (35 USD), predstavljajući nijanse ružičaste i crvene boje koje su nadahnute sjajem Tinseltowna.

Linija Hollywood Beauty Icon ruževa za usne donosi dozu vintage holivudskog glamura i nježnog izgleda starih filmova. Dizajnirane su dvije odvojene kolekcije: Hollywood Reds i Hollywood Pinks, s pet nijansi u svakoj. Brend također predstavlja pet novih nijansi Lip Cheat olovki za usne (25 dolara) kako bi nadopunio ruževe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Sofia Tilbury, slavna vizažistica i nećakinja osnivačice Charlotte Tilbury, kaže: "Kada je riječ o ruževima za usne, Charlotte je primijetila da se mnogi ljudi boje ružičastih i crvenih nijansi, ali prava nijansa može trenutačno poboljšati ten, istaknuti oči i učiniti usne punijima i šire." Dodaje da je Charlotte riješila taj problem stvaranjem univerzalno laskavih nijansi Pillow Talk, a s Hollywood Beauty Icon kolekcijom želi postići isti efekt i u ružičastim i u crvenim nijansama.

Kampanja ove kolekcije naginje klasičnoj filmskoj eri i prikazuje muze brenda - Michaelu Jaé Rodriguez, Jourdan Dunn i Kate Moss - u njihovim najboljim holivudskim izdanjima. Sofia otkriva da je Mossina omiljena nijansa cool-girl pink Icon Baby, stvorena kao omaž njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Hollywood Pinks koristi klasičnu formulu K.I.S.S.I.N.G ruževa za usne Charlotte Tilbury, pružajući satenski završetak i hidratantnu bazu. Suptilni sjaj ruževa ima efekt raspršivanja svjetlosti, čineći usne punijima i glatkijima. Kolekcija uključuje nijanse poput Icon Baby, Candy Chic, Red Carpet Pink, Rose to Fame i '90s Pink, uz dodatak dvije nove nijanse Lip Cheat olovki.

Hollywood Reds koristi Matte Revolution formulu za baršunastu mat završnicu, pružajući završnicu otpornu na prijenos i dugotrajnu boju s do 10 sati nošenja. Nijanse poput Hollywood Vixen, Cinematic Red, Fame Flame, Pizazz i Mark of a Kiss pružaju klasične crvene tonove, uz odgovarajuće olovke Mark of a Kiss i Red Carpet Red.

Sofia savjetuje da odaberete nijansu ružičaste ili crvene koja najbolje odgovara prirodnoj boji vaših usana te da koristite olovku za usne kako biste dodali konturu i postigli savršen oblik usana. Uz ove ruževe, Charlotte Tilbury nastavlja očaravati ljubitelje ljepote, donoseći dozu glamura i sofisticiranosti direktno iz zlatnog doba Hollywooda.

Želite veće usnice? Donosimo popis najboljih proizvoda za instant povećanje volumena
Znate li zašto niacinamid trebate koristiti za njegu lica? Sastojak je za koji kažu da je 'čarobnjak' kod rješavanja akni
Kraljica Letizia genijalno crveno odijelo savršeno 'razbija' s nude dodacima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".