Jedan je dobar razlog zašto ne biste trebali preskakati noćnu kremu, a stručnjaci otkrivaju koji

Tijekom noći, brzina kojom se naša koža prirodno popravlja i obnavlja dostiže vrhunac, stoga je odabir najbolje noćne kreme koja će podržati ovaj proces najvažniji
Vidi originalni članak

Pronalaženje najbolje noćne kreme za vaš ten, unatoč tome koliko ste dobri u pronalaženju savršene rutine njege kože, može biti izazov. Od kreme za sunčanje za lice koju koristimo povrh naših hidratantnih dnevnih krema i seruma koje nanosimo ispod svega toga, koliko je noćna krema zapravo bitna? 

Tijekom noći, brzina kojom se naša koža prirodno popravlja i obnavlja dostiže vrhunac, stoga je odabir najbolje noćne kreme koja će podržati ovaj proces najvažniji. Zaboravite ono što ste mislili da znate: noćne kreme nisu rezervirane za one sa suhim tipovima kože ili onima koji trebaju dodatnu njegu. Samo zato što su gušće i više hidratiziraju od svojih dnevnih inačica, najbolje noćne kreme i dalje su za svakoga.

Noćne kreme zaključavaju i zatvaraju sve prethodno nanesene slojeve njege. Odabirom ispravne formule i osiguravanjem da funkcionira u tandemu s vašom postojećom rutinom učinit ćete da proizvodi koje koristite idu dalje i djeluju jače.

Prema savjetima stručnjaka, postoje noćne kreme za svaki tip kože, a mi vam u nastavku donosimo popis noćnih krema za koje stručnjaci tvrde da najbolje djeluju.

Medik8 Advanced Night Restore
Za suhu kožu, ceramidi su vaš najbolji prijatelj, a ova meka krema od maslaca iz Medik8 ima multiceramidni kompleks koji nadopunjuje i obnavlja kožnu barijeru lipidima. Ova hidratantna noćna krema pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju, tako da se probudite s mekšom i punijom kožom. Također, formula je bogata antioksidansima stvorena da umiri kožu nakon nanošenja retinola kako bi se izbjegla iritacija. 

Elemis Pro Collagen Night Cream
Za zrelu kožu, Elemis je već dugo jedan od omiljenih brendova, a njihova noćna krema Pro Collagen daje mladenački sjaj koži kroz zapunjavanje, učvršćivanje i hidrataciju kože, ali zadržavajući laganu formulu koja se ne osjeća gusto na koži. Prožeta shea maslacem i uljem avokada, ova noćna krema klinički dokazano pruža 24-satnu hidrataciju i značajno smanjuje pojavu finih linija i bora tijekom vremena.

Olay Regenerist Retinol24 Moisturiser
Uvijek se govori o dobrobitima korištenja retinola, jer dokazano stimulira proizvodnju kolagena, potiče obnovu stanica i otčepljuje pore, što ga čini idealnim za gotovo sve tipove kože kada se pravilno koristi. Sunčeva svjetlost može smanjiti njegovu učinkovitost, a također čini kožu osjetljivijom na UV zračenje pa ga uvijek treba koristiti noću, što ga čini izvrsnim sastojkom za vašu noćnu kremu s retinolom. Ova bogata krema iz Olaya kombinira retinol s moćnim sastojkom niacinamidom za svjetliju kožu i poboljšani tonus kože.

Tatcha Indigo Overnight Repair
Za osjetljive tipove kože, Tatchin Indigo Overnight Repair djeluje tako da umiruje crvenilo i nadraženu kožu. Formula bez mirisa je dermatološki testirana i nije komedogena, ne iritira i ne izaziva preosjetljivost, kao što je i bez parabena, sulfata, ftalata, mineralnih ulja i sintetičkih mirisa. 

Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'
Jedna od najprodavanijih maskara i pravi internetski hit: Košta oko četiri eura, a stvara efekt umjetnih trepavica
Nekoliko frizura koje možete isprobati jer im vlaga ne može ništa - i dalje izgledaju jako chic!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".