Je li ovo jedna od najtraženijih manikura ovog Božića? Hailey Bieber pokazala trendi varijantu 'glaziranih' noktiju

Bademasti oblik noktiju istaknula je crvenim vrhom - Bieber je koristila OPI nijansu Big Apple Red, a zatim je slijedila nijansa OPI Chrome Effects No Cleanse Top Coat koja je dala prepoznatljivi svjetlucavi, odnosno 'glazirani' efekt
Vidi originalni članak

Crvena manikura 'zaštitni' je znak blagdanskih dana, kad su u pitanju lakovi za nokte, klasična je i pristaje na sve. No, želite li ovog Božića isprobati nešto novo, a da se pritom ne morate 'odreći' omiljene crvene, onda je vrijeme za manikuru koju je već isprobala Hailey Bieber, a ne sumnjamo kako se radi o novom beauty trendu.

Njezina glazed donut manikura noktima je dominirala mjesecima i nije silazila s 'trona' najpopularnijih manikura. Blagdanska manikura Hailey Bieber manikura je samo jedna varijanta glazed donut manikure, odnosno njezino božićno izdanje. Bademasti oblik noktiju istaknula je crvenim vrhom - Bieber je koristila OPI nijansu Big Apple Red, a zatim je slijedila nijansa OPI Chrome Effects No Cleanse Top Coat koja je dala prepoznatljivi svjetlucavi, odnosno 'glazirani' efekt

Svaki beauty trend kojeg Hailey Bieber pokrene u rekordnom roku postane aposlutni hit pa ne sumnjamo da se isto trenutno događa i s božićnom glazed donut manikurom koja bi mogla biti jedna od traženijih u kozmetičkim salonima ovih blagdana.

Osim ovakve efektne manikure, možete isprobati i dobru, staru klasiku, ako više preferirate svevremenski izgled. Kako smo pisali ranije, prosinac je u znaku glow štiha, a uz njega biramo i savršeno opojne nijanse poput tamnoplave, ljubičaste, bordo i tamnije crvene. Ovaj je tonalitet dio zimske glamurozne stilske formule, sve izgleda nekako svečanije kad se ukrasimo tim tonovima.

Simpatična Tena zna kako razvedriti i najtmurniji zimski dan: Cvjetna suknja poput njezine pravo je osvježenje na špici
Kakva elegancija! Klasično odijelo sjajno je kombinirao uz karirani kaput i efektnu leptir mašnu
Ovaj puder za fiksiranje šminke hit je među vizažistima, a smanjuje sjaj i podtonove kod podočnjaka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".