Izvor vječne ljepote

Smilje je poznato po svojoj fantastičnoj ljekovitosti, dar je dugovječnosti koji nam poklanja priroda. Njegova fantastična svojstva spojena su u proizvode brenda Promesse čija je zlatna kolekcija spoj raskoši i divlje prirode.
Vidi originalni članak

Jedan od najljepših otoka na svijetu ujedno je i najsunčanije mjesto u Hrvatskoj. Naravno, pričamo o prekrasnom otoku Hvaru, kojega osim puno sunca, odlikuje i blaga mediteranska klima koja pogoduje njegovoj bujnoj vegetaciji, prije svega aromatičnom i eteričnom bilju. Jedna od blagodati Hvara je i ljekovito smilje, biljka poznata kao izvor vječne mladosti i ljepote, immortelle. Divljom hvarskom prirodom osjeti se slatkast i slojevit miris smilja, koji obogaćuje mnogobrojne kozmetičke proizvode već dugi niz godina.

Brend Promesse predstavlja luksuzne proizvode za njegu s hvarskim smiljem u tzv. zlatnoj kolekciji, koja je apsolutni spoj raskoši i divlje prirode. Osim smilja, ono sadrži 24-karatno zlato koje mikročesticama prodire u kožu i vraća joj mladolikost. Zajedno pružaju fantastičnu anti-age njegu koja pruža čudesan rezultat, pomlađenu, čvrstu i sjajnu kožu koja zrači vitalnošću i ljepotom. Pritom, Promesse zlatni proizvodi ne sadrže parabene, umjetne boje i mirise.

Kolekcija se sastoji od eteričnog ulja smilja za njegovanje tijela i aromatiziranje prostora, zlatnog anti-age seruma za regener-iranje kože lica, vrata i dekoltea, zlatnog melema koji intentzivno hrani kožu i štiti je od prijevremena starenja te profinjenog sapuna za lice i tijelo, koji omekšava kožu i čini put ujednačenom.

Promesse zlatna kolekcija proizvedena je u ograničenoj seriji i dostupna je samo za 1111 sretnica diljem svijeta.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".