Izvanredni proizvodi iz srca Alpa: Očisti, pročisti i uravnoteži svoju kožu sa Domaine Clarins linjom za njegu lica

Sav posao koji se tamo obavlja ručni je; ne koristi se mehanička oprema za uzgoj vlastitih biljaka, u ritmu godišnjih doba
Vidi originalni članak

Domaine Clarins jedinstveni je rezervat od 10 hektara zemlje smješten na 1400 metara nadmorske visine u srcu francuskih Alpa. Mjesto čistoće - bez zagađenja zraka ili tla. Sav posao koji se tamo obavlja ručni je; ne koristi se mehanička oprema za uzgoj vlastitih biljaka, u ritmu godišnjih doba.

Očisti, pročisti i uravnoteži svoju kožu sa Clarins linjom za njegu lica

Skidač make up-a oko očiju za žene koje žele ukloniti tešku ili vodootpornu šminku sa ekstraktom različka koji smiruje kožu i zlatnog encijana koji smanjuje osječaj upale. Oči su savršeno očišćene a dan za danom trepavice su zaštićene, poboljšane i njegovane.

Čistači šminke s lica za žene koje žele uklonti laganu šminku ili dugotrajnu i vodootpornu. Total Cleansing Milk, oil ili micelarna voda su proizvodi koji u sastavu imaju moringu, te njeguju i temeljito čiste kožu lica. One step čistači namjenjeni su svima koji traže brzodjelujuće sredstvo za čišćenje lica i koji vole čišćenje vodom.

Linija tonika, Purifyng toning lotion, Hydrating toning lotion i Soothing je linija u novom pakiranju koja sadrži polifenol cvijeta šafrana i morski prebiom. Upotrebom proizvoda koža je očišćenja, podatna i svježa, a pore su sužene.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".