Izumljeno supersonično sušilo za kosu

FOTO: PR / Dyson FOTO: PR / Dyson FOTO: PR / Dyson FOTO: PR / Dyson
Je li ovo budućnost sušenja kose?
Vidi originalni članak

Iz britanske tehnološke kompanije Dyson prije par dana najavili su izum i prodaju supersoničnog sušila za kosu na kojem su tehnolozi radili 4 godine, a svota uložena u projekt dosegla nevjerojatnih 71 milijuna dolara. 

Sušilo je vrlo tiho zahvaljujući posebno izumljenom motoru V9 koji je 8 puta brži od motora u klasičnom sušilu što čini proces sušenja kose zamjetno bržim. Motor je smješten u dršku sušila što ga čini vrlo lakim i lakšim za korištenje. Poseban čip regulira temperaturu što spriječava oštećenje kose uzrokovano previsokom temperaturom pri sušenju.

Svoj primjerak možete rezervirati na službenoj stranici, a za početak prodavat će se u boji fuksije. Cijena sušila iznosi 399 dolara, a početak prodaje očekuje se početkom rujna ove godine. 

Mislite li da je visoka cijena ovog uređaja opravdana? 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".