Iznimna formula koja pomaže učvrstiti i definirati tijelo

Vidi originalni članak

Bademov koncentrat za učvršćivanje i oblikovanje tijela prekrasno nadopunjuje ritual za oblikovanje siluete tijela. Primjeren je za sve žene koje žele postići čvrsto i skladno oblikovano tijelo, bez obzira na oblik tijela i dob. Ekstrakt prešanog badema, novi L’OCCITANEOV patentirani* aktivni sastojak, u srcu je Bademovog koncentrata za učvršćivanje i oblikovanje tijela. Svilenkasta formula vidljivo preoblikuje siluetu i uspostavlja ravnotežu između tijela i uma - to je savršeno za sve žene koje žele imati čvršće i bolje oblikovano tijelo.

Ulje badema, ekstrakt prešanog badema i kofein sadržani su u ovoj stručnoj formuli koja nudi učinkovite blagodati te istovremeno pruža nezaboravan užitak pri korištenju. Svilenkasta i meka tekstura slasnog mirisa, lako se upija i ne ostavlja mastan trag na koži. Po nanošenju, možete se odmah odjenuti ili uživati još koji trenutak dulje u oblaku neodoljivog mirisa u vlastitoj kupaonici...

Najbolje iz srca badema

U mlinu, sušeni bademi se prvo melju, a potom hladno prešaju. Na kraju procesa, dobiva se slasno ulje prepuno blagodatima te prešani badem. Ekstrakt prešanog badema pretvara se u prah i kao takav koristi u kozmetičkom laboratoriju. Ovaj novi, patentirani* aktivni sastojak dobiven je enzimskom reakcijom - patentiranim procesom ekstrakcije koji omogućava oslobađanje aktivnih molekula iz različitih dijelova badema.

Koža se iz dana u dan čini čvršća

Starenjem, koža gubi čvrstoću i elastičnost. Kako bi tjelesne obline kroz vrijeme zadržale čvrstoću, ekstrakt prešanog badema učvršćuje kožu tako što pobuđuje njezine prirodne mehanizme. Testovi su dokazali njegovu učinkovitost u poboljšavanju čvrstoće i elastičnosti kože.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".