Iznenadite dragu osobu malim znakom pažnje i omogućite mu trenutak luksuzne njege i ljepote

Mirišljava Sakura pjena za tuširanje i balzam za njeguruku te parfem sakriveni su uskrsnom jajetu
Vidi originalni članak

Bez obzira na to uživate li s prijateljima ili obitelji u nedjeljnom pečenju ili uskrsnom zalogaju, iznenadite svog domaćina znakom zahvalnosti, omogućivši mu trenutak da se ovog proljeća prepusti novoj luksuznoj rutini njege i ljepote.

Ako želite poklon koji će iznenaditi i oduševiti, tada su poklon-kompleti s pisanicama koje potpisuje brend Rituals savršen izbor. Verzija tradicionalnih čokoladnih jaja nudi priliku za zabavu u godišnjem lovu na pisanice. Ne samo da primanje i odmotavanje pisanica donose primatelju trenutak radosti, već ih njima i darujete. 

Pokažite nekome da vam je stalo i iznenadite tu osobu asortimanom kozmetike za tijelo prožetom aromom cvijeta trešnje i njegujućom bijelom rižom - tek tako! Mirišljava Sakura pjena za tuširanje i balzam za njeguruku te parfem sakriveni su uskrsnom jajetu

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".