Izgledajte 10 godina mlađe s novom formulom Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Seruma

Kombinacija novih sastojaka i veća koncentracija postojećih, pomaže očuvati razinu lipida u koži i ojačati prirodni proces obnove kože.
Vidi originalni članak

Danas postoje kozmetičke inačice mnogih sastojaka koje koža prirodno sadrži, a neophodne su za njeno zdravo funkcioniranje. Jedan od njih su ceramidi, posebna skupina lipida koji pomažu obnovi zaštitne barijere kože. Oni služe kao vezivo koje stanice drži povezanim. Kada je ovaj sloj netaknut, koža izgleda glatko i blistavo.

Starenjem razina ceramida u koži drastično opada - u dobi do 30 godina koža će izgubiti oko 40% ceramida, a nakon 40–te izgubit će više od 60% ceramida. Ovo bitno smanjenje lipida uzrokuje pojavu bora, suhoću kože i gubitak čvrstoće. 1990. godine, kozmetička kuća Elizabeth Arden započela je revoluciju u njezi lica s otkrićem ceramida i stvaranja prve doze za jednokratno korištenje. Danas s više od 25 godina istraživanja, Elizabeth Arden je postala vodeća kozmetička kuća u tehnologiji ceramida, usmjerena na stvaranje inovativnih proizvoda s posebnom formulom koja nadopunjuje važne prirode sastojke kože, koji se s vremenom gube, a također podržavaju prirodne funkcije kože koje se usporavaju staranjem.

Izgledajte 10 godina mlađe s novom poboljšanom formulom Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Seruma. Kombinacija novih sastojaka i veća koncentracija postojećih, pomaže očuvati razinu lipida u koži i ojačati prirodni proces obnove kože.

Nakon samo jedne upotrebe Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum-a, značajno se povećava vlažnost kože i poboljšava djelovanje prirodne barijere kože. Time je kuća Elizabeth Arden proizvela j „zlatni standard“ u anti-aging njezi lica sa intenzivnim tretmanom za lice i vrat u samo jednoj kapsuli koja pomaže vratiti mladenački izgled kože. Čisti koncentrat, snažnog djelovanja uz dodatak antioksidansa podupiru prirodni kolagen, dajući čvršći izgled koži te smanjuju vidljivost finih linija i bora.

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum intezivni tretman od 60 kapsula može se koristiti kao tretman za lice i/ili vrat ili kao serum prije nanošenja vaše dnevne njege. Ceramide Gold Ultra Restorative Capsulese sa ekskluzivnim CLX compleksom daju koži dodir zlatnog luksuza i snažne anti-aging koristi:

• smanjuje pojavu linija i bora

• podupire prirodnu obnovu kolagena za čvršći izgled kože

• vidljivo poboljšava tonus i blistavost kože

• pomaže ojačati prirodnu zaštitnu barijeru kože te zadržati optimalnu vlažnost kože

• obnavlja kožu za vidljivo mekši, glađi i zdraviji izgled kože.

• prije izmjerena doza za jednokratnu upotrebu u kapsuli, zatvorena radi očuvanja čistoće i jačine.

Svaka kapsula je biorazgradiva, bez mirisa, konzervansa, bez emulgatora. Klinički i dermatološki testirano. Maloprodajna cijena je 655 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".