Izgleda luksuzno i u kosi stvara dimenziju: Isprobajte boju koju frizeri ističu kao jednu od najpoželjnijih

Riječ je o nijansi tweed blonde, inspiriranoj klasikom među materijalom, u kojoj se hladni i topli tonovi međusobno isprepliću
Vidi originalni članak

Nova sezona je pred vratima, a frizeri već ističu jedan ton plave za kojeg kažu da će nadolazeće jeseni i zime biti apsolutni trend. Riječ je o nijansi tweed blonde koju frizeri za Glamour opisuju kao neutralnu, prirodnu plavu s kombinacijom hladnih i toplih tonova, što rezultira "harmoničnom plavom bojom", opisuju je profesionalci.

Iako su u ljetnim danima frizeri naglašavali da su hladni tonovi out, a topli in, čini se kako s hladnijim danima dolazi i do djelomičnog povratka hladnijih tonova. U tweed blonde nijansama topli i hladni tonovi međusobno se isprepliću pa je boja tako i dobila ime jer neodoljivo podsjeća na tvid, klasik među materijalima.

Osim toga, pojašnjavaju frizeri, stvara se višedimenzionalni izgled koji imitira reflektiranje svjetla na kosi i kreira se osunčani look kojeg mnogi žele nositi mnogo duže od samo ljetne sezone, kad je takav izgled najnaglašeniji. Za tweed blonde kažu kako je nijansa koja se "nastavlja" na ton luksuzne plave, a ona je, pak, obilježila prošlo proljeće. Luksuzna je i nježna, a tweed blonde u kosi stvara kontrast kombinirajući nekoliko hladnih i toplih tonova.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".