Izdvojite dvije minute i napravite idealnu frizuru koja daje maksimalan wow-efekt uz minimalan trud

Razbarušeni rep s laganim valovima može biti super frizura za svaki dan, kao i za posebne prigode
Vidi originalni članak

Visoki rep više nije rezerviran samo za sportske i ležerne prigode, već ga volimo nositi za svaki dan, kao i u svečanijim prilikama. Zato smo uvijek u potrazi za načinom kako da taj rep izgleda jako chic, a na TikToku smo pronašli savršen trik kako postići takav efekt. 

 

Kod vizažistice Emme Chen pronašli smo savjete za savršen rep, a često svoje pratitelji oduševi jednostavnim how to trikovima koji jamče savršen look. Prednost njezinih videa je ta što u svakom tutorijalu pokazuje korak po korak pa svatko može i doma postići gotovo isti izgled. Za rep koji je osvojio društvene mreže potrebne su svega dvije minute; dakle treba uložiti minimalno truda da bi se postigao maksimalan wow-efekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

Za početak, na lagane valove nanosite sprej za teksturu koji će se pobrinuti da sve "stoji na mjestu", piše Glamour. Zatim, umjesto da kosu češljem zagladite prema iza, koristite prste kako biste kosu svezali u rep. Pripazite da frizura ne bude "zalizana", već se poigrajte s volumenom. Emma je pokazala odličan trik s ukosnicama i gumicama za kosu. Dvije tzv. bobby ukosnice zakačila je na gumicu za kosu. Jednu je zataknula odmah, zatim gumicom svezala rep i zataknula drugu ukosnicu.  

Nakon što formira rep, Emma izvlači nekoliko pramenova kako bi postigla razbarušen efekt, a zatim kreće na završni korak koji daje chic dojam. Nekoliko pramenova ostalo je "slobodnih", a Emma je zatim njima omotala rep, kako se gumica ne bi vidjela. Ovakav rep ima teksturu i volumen, a nakon nekoliko pokušaja, rep će biti gotovo u dvije minute, što je idealna frizura za užurbana jutra. 

Kako izgleda jedan od najtraženijih modela čizama ove sezone? Nosi ih stajliš domaća it djevojka

Koliko često perete traperice? Direktor Levi'sa tvrdi da ih nikad ne treba prati, a evo i zašto

Naučite oprati kosu kod kuće na način da ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".