Izdvojili smo pet ruževa koje Hrvatice obožavaju, a zaradili su kultni status zbog svoje popularnosti

U svijetu ljepote rijetki su proizvodi koji imaju toliko bitno mjesto u kozmetičkoj torbici kao ruževi za usne.
Vidi originalni članak

Ruževi za usne su nezaobilazan dio svake kozmetičke torbice te imaju moć da naglase i istaknu ljepotu svakog osmijeha. Ruž za usne simbol je ženstvenosti i moćan proizvod koji, kada je dobro iskorišten, može transformirati cijeli izgled. Desetljećima razni bredovi prate trendove i nude cijelu paletu ruževa u raznim nijansama.

Unatoč gomili opcija dostupnih na tržištu, postoje ruževi kojima se žene uvijek vraćaju jer izgledaju odlično. Izdvojili smo ruževe koji su zaradili kultni status, a koji dolaze u nijasama koje će žene uvijek voljeti, bez obzira na trendove.

Revlon Fire &Ice
Kada se govori o ikoničkim nijansama ruževa za usne, Revlon Fire & Ice neizostavno se pojavljuje na vrhu liste. Ovaj kultni ruž za usne odavno je osvojio srca ljubiteljica make-upa diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. Poznat po svojoj privlačnoj nijansi crvene i bogatoj povijesti koja seže desetljećima unatrag, postao je sinonim za sofisticiranu i beskrajno privlačnu ženstvenost.

Revlon je lansirao Fire & Ice nijansu ruža za usne još 1952. godine, u zlatnom dobu Hollywooda. Ovaj prepoznatljivi crveni ruž brzo je postao kultni proizvod, a njegova zapažena kampanja koja je prikazivala legendarnu glumicu Dorian Leigh s crvenim usnama i bijelom haljinom, ostavila je neizbrisiv trag u svijetu mode i ljepote. 

Mi smo ovaj kultni ruž pronašli na stranici Lijepa.hr, gdje mu je cijena 5,70 eura.

MAC Matte Lipstick Ruby Woo
Ruby Woo nije samo još jedan crveni ruž za usne - to je crvena nijansa koja je postala univerzalno priznata kao klasik. Njegova izuzetno intenzivna crvena boja s blagim plavim podtonom odgovara različitim tipovima kože i daje svakoj ženi onaj "wow" faktor. Jedna od najupečatljivijih karakteristika je njegova mat završnica. Ova mat formula ne samo da pruža intenzivan i bogat pigment, već i stvara izgled besprijekorno glatkih usana. Mat završnica dodaje dozu sofisticiranosti i modernosti, čineći Ruby Woo savršenim izborom za različite prigode. 

Ruby Woo ruž pronašli smo u Douglasu, gdje je trenutno na sniženju pa košta 23,68 eura. Puna cijena mu je 27,21 eura.

Tom Ford Lip Color Bruised Plum
Njegova duboka šljivasta nijansa pruža zapanjujuću dozu boje koja ističe usne i daje im sofisticiranu privlačnost. Ova nijansa je dovoljno tamna da privuče pažnju, ali istovremeno suptilno profinjena da se nosi uz različite stilske kombinacije. Za ovaj ruž kažu da je jedan od najboljih ljubičastih ruževa ikad proizvedenih. Na Tom Ford stranici možete pronaći ovaj kultni ruž, a cijena mu je 53,71 eura.

Chanel Rouge Coco 54 Boy
Rouge Coco 54 Boy je čarobna nijansa ruža za usne koja se ističe svojom suptilnom, neutralnom bojom. Ova nijansa savršeno balansira između topline i svježine, stvarajući dojam prirodne ljepote s blagim karakterom. Njansa je dizajnirana da komplimentira različite tipove kože i stilove, postavljajući standard za neutralne nijanse koje nikada ne izlaze iz mode. Formula je obogaćena hidratizirajućim sastojcima koji pružaju osjećaj udobnosti i glatkoće, čime se postiže perfektna ravnoteža između boje i njege.

Ruž smo pronašli na stranici Notino.hr, gdje je trenutno na sniženju pa tako košta 58,30 eura, dok mu je puna cijena 88,60 eura.

Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager
SuperStay Matte Ink ruževi za usne predstavljaju spoj intenzivnih mat boja i dugotrajne formule. Jednom kad se nanesu, ovi ruževi ostaju postojani i matirani tijekom cijelog dana. Bez obzira na aktivnosti koje obavljate, ovi ruževi neće se premještati ili blijediti, pružajući vam osjećaj samopouzdanja i udobnosti tijekom cijelog dana. Ova duboka i bogata nijansa kombinira intenzitet klasične crvene s daškom dramatičnosti, stvarajući boju usana koju je nemoguće zanemariti. Bez obzira idete li na noćni izlazak u grad ili ostavljate dojam na posebnom događaju, nijansa Voyager ima moć poboljšati vaš izgled.

Ovaj ruž također smo pronašli na Notino.hr, gdje košta 11,20 eura, ali trenutno je na sniženju pa mu je cijena 9,40 eura.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".