Izdvojili smo nekoliko kultnih i nešto skupljih beauty proizvoda te slične verzije s drogerijskim potpisom

Ovakav vodič može znatno olakšati idući beauty šoping!
Vidi originalni članak

Svi znamo koliko je teško pronaći savršen beauty proizvod koji će odgovarati našem tipu kože, a da pritom cijena nije vrtoglavo visoka. Kako bismo malo olakšali potragu, prenosimo savjete s portala WhoWhatWear na kojem su izdvojili nekoliko kultnih beauty proizvoda, s luksuznim potpisom i u drogerijama pronašli njihove pristupačnije verzije. Jedno je sigurno - vrijedi isprobati!

U nastavku donosimo popularne beauty dekorativne proizvode te njihove pristupačnije "zamjene" s drogerijskim potpisom:

Ako volite Urban Decay Naked Heat paletu, isprobajte Rimmelovu Magnif'eyes 12 Pan Shade Palette in Spice, čija je cijena na web shopu Look Fantastic 10 funti, a ovakva je zamjena idealna za one koji sjenila ne nose svaki dan, već povremeno pa ne žele za njih izdvojiti prevelik iznos. Poput UD palete, i Rimmelova sjenila su izrazito pigmentirala, jednostavno se blendaju i dugo traju na očima.

Ako koristite spužvice za nanošenje pudera, znate da su one s potpisom Beautyblendera apsolutni hit. Međutim, umjesto da za njih izdvojite 17 funti, isprobajte one s potpisom brenda Real Techniques koje su dostupne po cijeni od 4 funte na njihovom web shopu, kao i na web shopu Look Fantastic. 

YSL-ov Touche Éclat highlighter s razlogom je njihov kultni proizvod, a opisuje se kao proizvod kod kojeg jedan potez ima učinak kao osam sati beauty sleepa. Sličan učinak ima i Maybellineova verzija, a jedini je nedostatak taj što pristupačnija verzija iz drogerije ne dolazi u mnogo nijansi, kao što je slučaj s highlighterom s luksuznim potpisom. 

Još jedan kultni proizvod u beauty svijetu je tekući puder Giorgio Armani. Dolazi u više od 30 nijansi i savršeno prekriva nepravilnosti na licu, a ima širok krug obožavateljica među kojima je i Meghan Markle. Međutim, njegova cijena koja prelazi 40 funti, mnoge odbija od kupnje pa možete isprobati L'Orealov tekući puder True Match, čija je cijena na Look Fantastic web shopu 10 funti. 

Dobar tekući ruž je must have u svakoj kozmetičkoj torbici, a jednu od najboljih formula ima onaj s potpisom brenda Yves Saint Laurenta. Međutim, L'Orealov ruž također jamči gotovo identičan pigment, super prekrivanje i dugotrajnost, no za trećinu cijele ruža s luksuznim potpisom. 

Kad je riječ o korektorima, brend NARS jedan je od najboljih koje volimo vidjeti u kozmetičkoj torbici, no favorita smo ipak pronašli u jednom korektoru s drogerijskim potpisom. Radi se o Maybellineovom tekućem korektoru Fit Me koji savršeno prekriva tamne krugove oko očiju i podočnjake, lako se razmazuje i ne stvara osjećaj težine na licu.

I Chanelov Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup i Bourjoisov Healthy Mix tekući puder nalaze se prvi vrhu omiljenih i beauty proizvoda jer imaju formulu koja je lagana na koži, no istovremeno dobro prekrivaju sve nepravilnosti. Obje su opcije stvarno odlične, no ako tražite pristupačniju, isprobajte Bourjois Healthy Mix tekući puder za kojeg svi imaju samo riječi hvale. 

 

Serumi su osnova njege: Uz savjet stručnjaka odaberite onaj idealan za svoju beauty rutinu s kojim će koža blistati
Efekt "staklene" kože: Poslušajte savjete domaće vizažistice i postignite najpopularniji beauty look
Ako vodite bitku s kožom sklonom nepravilnostima, vrijeme je da doznate više o ovoj super kiselini
Vlasnica kozmetičkog salona savršeno kombinira kožnu suknju i tenisice o kojima vlada podijeljeno mišljenje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".