Izaberite svoj čisti užitak za kožu

Sredstva za čišćenje lice ujedno i njeguju kožu obiljem hranjivih i hidratantnih sastojaka. Birajte: mlijeka, ulja, pjene, losione, gelove i vodice...
Vidi originalni članak

1. Estée Lauder - balzam za čišćenje kože s ekstraktima lavande i kamilice, posebno je kreiran za noćnu njegu (Müller, 349 kn) 

2. Make up Factory kremasta pjena za uklanjanje šminke sa sitnim zrncima voska jojobe za nježan piling (Müller, 147,90 kn)

3. Nivea mlijeko za čišćenje lica temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, a istodobno njeguje i štiti kožu (dm, 42,50 kn)

4. La Couvent des Minimes micelarna vodica za osjetljivu kožu, nježno čisti i osvježava lice te uklanja šminku (Müller, 128,50 kn)

5. Cera di Cupra mlijeko za čišćenje lica s pčelinjim voskom i vitaminima A i E (dm, 23,90)

6. L'Occitane hidratantni tonik s ekstraktom božura (L'Occitane, 136,50 kn)

7. Dr Renaud ulje s ekstraktima ruže za čišćenje šminke s lica i očiju (Martimex, 239 kn)

8. L'Oreal njegujući uljni gel za uklanjanje šminke, s osam esencijalnih ulja (dm, 41,90 kn)

9. Daytox umirujući detoksikacijski tonik za lice s biljnim ekstraktima, vitaminom B5 i hijaluronskom kiselinom (Douglas, 79,90 kn)

10. Guerlain dvofazni čistač za oči temeljito, a nježno uklanja šminku (Müller, 339 kn)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".