Iz popularnog zagrebačkog salona preporučuju svečane frizure s kojima ćete zablistati na svakoj zabavi

Profesionalci iz Viklera i ruža imaju savjet za najglamuroznije frizure koje, osim u prosinačkom razdoblju, odlično izgledaju i u ostatku godine.
Vidi originalni članak

Bilo da se spremate za božićnu zabavu ili doček nove godine, imamo za vas nekoliko savjeta profesionalaca iz Viklera i ruža koji će vam pomoći.

– Malo glamura za završetak ove godine naša je preporuka. Ništa nije previše! Ne možemo smisliti bolji način da to učinimo od dodavanja elementa sjaja i glamura vašoj blagdanskoj frizuri. Za postizanje tog efekta koristite umetke na češljiće koji će dodati volumen vašoj kosi i učiniti frizuru efeketnijom i postojanijom. Mi predlažemo stiliziranu, podignutu kosu koju obavezno začinite s malo glitera – savjetuju iz zagrebačkog walk in salona.

– Ako pak svoju klasičnu, svakodnevnu frizuru želite dotjerati i naglasiti, korištenje ukrasa za kosu sjajan je način da izgledate svečano, a da se pritom ne morate previše truditi ili potrošiti puno novca. Stilizirane ukosnice za kosu, koje mogu imati bisere ili cirkone, jednostavan su i pristupačan način za dobivanje posebne frizure – dodaju stručnjaci iz Viklera i ruža.

Frizeri naglašavaju i da su ove frizure izvrsne za blagdanske zabave, ali odlično mogu funkcionirati za bilo koju svečanost tijekom cijele godine.

Nogometaši su na dočeku nosili puf-jaknu, dizajniranu za hladnoću i snijeg: Pronašli smo je u par trgovina, cijena joj je oko 1500 kuna

Splićanka s pariškom adresom izgleda sjajno u gumenim dizajnerskim čizmama koje trendseterice ove sezone obožavaju

Kolinda Grabar-Kitarović plijenila je pozornost svojim modnim izborima: Na jedno mjesto stavili smo sve navijačke kombinacije

Bestseller za oporavak kose s više od 87 tisuća 'petica' na Amazonu: 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".