Iz popularnog zagrebačkog salona predlažu efektnu frizuru koja je postala veliki hit; pristaje i kraćoj i dužoj kosi

Ovakvo oblikovanje kose odlično pristaje bob frizurama, ali i visoki repovi mogu imati oble vrhove koji će uokviriti lice.
Vidi originalni članak

Svakih nekoliko godina retro stil vraća se u moderni leksikon frizura, stari Hollywood uvijek budi inspiraciju. No, najnovijem trendu, koji je na tragu prošlih vremena i popularne 'fen frizure', rijetke mogu odoljeti.

- Nakon duge vladavine valova, jedna drugačija frizura zasjela je na tron. Ponudili smo novi trend koji je jako dobro prihvaćen. Kosa je po duljini sjajna i ravna, a vrhovi se dramatično uvijaju. Frizura je puna volumena, kosa je lijepo izrađena i zaglađena četkama s prirodnom dlakom.

Cilj je ne tretirati vlasi previše, a frizura mora biti postojana, čvrsta od korijena i glamurozna, objasnili su stručnjaci iz walk in salona Vikler i ruž koji su spomenutu frizuru nazvali 'Glam Up'. Pri izradi osim četka, mogu se koristiti i vikleri, a efekt je kao da niste puno marili, a opet je sve na svom mjestu, kvalitetno napravljeno i efektno.

Ništa ne definira vremensko razdoblje poput frizura, svi se sjećamo svojih faza, a kraj 2020.godine zaslužuje nešto dramatično, voluminozno od korijena s vrhovima koji vas obgrljuju. Ovakvo oblikovanje kose odlično pristaje bob frizurama, ali i visoki repovi mogu imati oble vrhove koji će uokviriti vaše lice.

Mnoge poznate osobe već su pokazale svoja 'Glam Up' izdanja koja im odlično pristaju, zašto ne biste i vi?!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".