Iz popularnog zagrebačkog salona otkrili su nam hit boje za kosu ove jeseni koje izgledaju wow, a imaju moć pomlađivanja

Koje su to nijanse koje će laskati našem izgledu znaju koloristi zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž koji su nam dali par savjeta.
Vidi originalni članak

Kad razmišljamo o stvarima koje možemo učiniti da bismo izgledali mlađe, obično razmišljamo o proizvodima za njegu kože ili pametnim tehnikama šminkanja. No, naš veliki saveznik svježeg i mladolikog izgleda je i pravilan odabir boje kose. Koje su to nijanse koje će laskati našem izgledu znaju koloristi zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž koji su nam dali par savjeta.

Da bismo se vizualno pomladili bojom kose ona mora izgledati prirodno. Oduvijek smo nijanse plave kose povezivali s mladošću i svježinom, no jedini pravi način da vas kosa pomladi jest da pristaje uz vašu put, a o tome će vas savjetovati stručan kolorist- naglašavaju frizeri salona Vikler i ruž.

Kombinacijom smeđih i plavih tonova koža će izgledati svježije, a ako imate izražen broj sijedih vlasi, a želite i dalje imati svoju prirodnu boju kose, idealna je kombinacija prirodno smeđeg korijena i baby light pramenova.

Posebno naglašeni pramenovi oko lica dat će svježinu i otvoriti lice, dok će tamni korijen i dalje imati izuzetno prirodan izgled. Ovu kombinaciju nazivamo i brazilian smeđa.

Odlična nijansa koja pomlađuje je i boja jantara. Ta nježna nijansa može poslužiti kao podloga za pramenove u plavoj ili smeđoj boji, a reflektiranjem boje na vašu kožu dobit ćete savršen, prirodan sjaj i bore će vizualno postati manje vidljive, kao i moguća pigmentacija na koži. 

Ako ne želite umoran izgled izbjegavajte jednolične i tamne boje, radije se poigrajte varijantama pramenova od samog korijena ili pak sjenčanjem. Kosa će i dalje biti nijansirana, no prednost je toniranje i stapanje sa sijedim vlasima te je efekt svježine dugotrajniji .

Imate li problema s peruti? Dermatolozi otkrivaju zašto se javlja i kako riješiti problem na najbrži način
Znate li što je hair plopping? Nova hit tehnika uvijanja kose osvojila je društvene mreže, a trebate samo staru majicu
Ovo je frizura koju trebate isprobati ako ste oduvijek željeli šiške, no niste ih imali hrabrosti ošišati
Ležerne frizure koje možete nositi ove jeseni: Gotove su za par minuta, a imaju wow efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".