Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

U nastavku donosimo nekoliko parfema iz Douglasa za koje kažu da će vas njihov miris dugo pratiti
Vidi originalni članak

Volimo kad nas dobar parfem prati od jutra do večeri, no na putu do takvog mirisa stoji i duga potraga. Pri izboru novog parfemskog favorita, bitna stavka je i njegova dugotrajnost na koži. Kako bismo olakšali izbor, razgovarali smo sa stručnjacima iz parfumerije Douglas, koji su nam otkrili cjenovno pristupačnije, a istovremeno dugotrajne parfeme.

Treba imati na umu kako na trajanje parfema utječe i naša koža. Naime, što je ona vlažnija i sadrži više prirodnih ulja, to će parfem na koži dulje trajati. U mirisima su važne i parfemske note. Gornje su one koje se prve razvijaju i isparavaju, zatim su na redu srednje te na kraju bazne note koje traju najdulje. Dakle, što su dugotrajnije bazne note, to će i parfem na koži dulje trajati. 

U nastavku donosimo nekoliko parfema iz Douglasa za koje kažu da će vas njihov miris dugo pratiti

Narciso Poudree EDP (30 ml 499 kn)

Narcisov miris idealan je za ljubitelje drveno-cvjetnih-mošusnih mirisa. U bazi parfema nalaze se kumarin, cedar, pačuli i vetiver, gornje note čine jasmin, bugarska ruža i cvijet naranče, dok je mošus u sredini.

Armani Si Passione Intense (30 ml 595 kn)

Parfem je predstavljen prije dvije godine, a opisuje se kao kombinacija bogatog cvjetnog mirisa i drvenih, mošusnih nota. Bazne note čine bijeli mošus, cedar, vanilija i pačuli, u sredini je jasmin, a gornja nota je sirup crnog ribizla. 

Alive Intense Boss EDP (30 ml 615 kn)

Ovaj je Bossov miris opisan kao snažan miris za one koji žele izaći izvan svoje zone komfora. Poziva na odvažnost, a donosi cvjetno-drvenaste note. Maline mirisu daju pozitivnu energiju, benzoin dozu ženstvenosti, a kasnije do izražaja dolaze i drvene note vetivera. 

Dolce & Gabbana The Only One EDP (30 ml 549 kn)

Riječ je o cvjetno-gurmanskoj kreaciji s potpisom talijanske luksuzne kuće Dolce & Gabbana. Opisuju ga kao parfem koji nas vodi u čaroban svijet Sicilije i uživanje u životu. Miris je specifičan zbog nota bergamota i vanilije. 

Gucci Guilty EDP Intense Pour Femme (30 ml 709 kn)

U mirisu s Guccijevim potpisom miješa se cvjetni miris jantara s notama mandore i buketom cvijeća ylang ylanga, uz drvenasti efekt pačulija.

Tom Ford Black Orchid EDP (30 ml 669 kn)

Opisan je kao luksuzan i senzualan miris sastavljen od bogatog, tamnog akorda napitka crne orhideje i začina. U gornjim se notama nalaze tartuf, gardenija, crni ribizl, ylang-ylang, jasmin, bergamot, mandarina i limun, dok srednje note čine orhideja, začini, gardenija, voćne note ylang-ylang, jasmin i lotus. U baznim su notama tamna čokolada, pačuli, vanilija, tamjan, amber, sandalovina, vetiver i bijeli mošus. 

Tom Ford Velvet Orchic EDP (30 ml 669 kn)

Radi se o raskošnom mirisu gdje se miješaju cvijet naranče, crna orhideja i vanilija. Gornje note čine rum, med, mandarina i bergamot; srednje note su crna orhideja, orhideja, jasmin, heliotrop, zumbul, narcis, ružino ulje, cvijet naranče i magnolija; a u baznim su notama vanilija, miro, jelenja koža, sandalovina, peru balzam i labdanum.

YSL Libre EDP Intense (30 ml 605 kn)

Ovaj miris opisuju kao spoj francuske lavande u kombinaciji sa senzualnim notama narančina cvijeta uz Maroka. Kažu kako je uglađen, intenzivan i poseban, a cvjetno srce mirisa čine cvijet naranče i nježan akord orhideje. 

Mon Guerlain EDP Intense (30 ml 639 kn)

Guerlainov miris opisuju kao miris koji je poziv na istraživanje vlastite osobnosti. Naglasak je stavljen na vaniliju koja pruža dodatan intenzitet i pojačava senzualnost mirisa. Uz vaniliju s Madagaskara i Tahitija, miris sadrži note Carla lavande, pačulija i sandalovine. 

Chloe Nomade Absolu (30 ml 645 kn)

Kažu kako je riječ o modernom mirisu elegancije i avanture. Parfem donosi raskošnu teksturu slatke šljive Mirabelle, obogaćene voćnim notama baršunaste davane i toplom hrastovom mahovinom, što mirisu daje atraktivan karakter. 

 

Mliječna nijansa laka za nokte zaludjela je TikTok: Donosimo pet ideja za najljepše manikure ovog proljeća

Stajliš odvjetnica i velika ljubiteljica boja: Gradom je prošetala u obući koja će dominirati ljetnom sezonom

Za tanku kosu bez volumena: Pet savjeta frizera s kojima ćete poboljšati gustoću kose

Elegantna nas dama, čiji stil obožavamo, svaki put "razoruža" svojim stajlingom i smislom za modu

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".