Iz domaće popularne parfumerije preporučuju hit mirise do 725 kn koje možete isprobati ove jeseni

Iz parfumerije Douglas izdvojili su sedam mirisa na koje vrijedi obratiti pozornost u hladnoj sezoni, među kojima možda pronađete i novog favorita za svoju parfemsku kolekciju.
Vidi originalni članak

U jesenskim danima lepršave komade zamijenili smo toplim pletivom, a lagane i prozračne kreme onim masnijim varijantama koje štite kožu od hladnoće. Do promjene je došlo i u mirisnom svijetu. Hladna je sezona često u znaku nešto "težih" mirise koje bi u ljetnim danima ostavili po strani i okrenuli se prozračnijim opcijama. 

A što je hit među mirisima znaju u popularnoj parfumeriji Douglas iz koje nam stiže i par prijedloga za jesenske i zimske dane. Izdvojili su za Divu sedam parfema s kojima ove jeseni nema greške, a niti jedan nije skuplji od 725 kuna. Donosimo ih u nastavku, a među njima ćete sigurno pronaći svojeg parfemskog favorita. 

Elie Saab Le Parfum Lumière Eau de Parfum, 30 ml 479 kn

U parfemskoj vodi miješaju se note cvjetnog buketa i srca pačulija. Opisuju ga kao miris koji slavi ženstvenost, a donosi note cvijeta mandarine, ylang ylanga, zatim arapskog jasmina i cvijeta naranče. Prisutni su i akordi bijelog cvijeća te suhi, drvenasti amber koji donosi dašak senzualnosti. 

Maison Margiela Autumn Vibes Eau de Toilette, 30 ml 429 kn

Kako mu već i samo ime kaže, ovaj je parfem prikladan jesenskim danima. Namijenjen je ženama i muškarcima, a parfem krasi drveni začinski miris. Bazu čine cedar i mahovina, u srednjim se notama nalaze muškatni orah i sjeme mrkve, dok gornje note čine kardamom i ružičasti biber.

Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum, 30 ml 725 kn

Miris je opisan kao senzualan i luksuzan. Gornje note čine gardenija, tartuf, ylang ylang, jasmin, bergamot, mandarina i limun. U srednjima se nalaze orhideja, začini, gardenija, voćne note, ylang ylang, jasmin i lotus, dok su bazne note sastavljene od tamne čokolade, pačulija, vanilije, tamjana, ambera, sandalovine, vetivera i bijelog mošusa.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Intense, 30 ml 609 kn

Libre je jedan od mirisnih hitova brenda Yves Saint Laurent, a sve je popularnija i Intense verzija koja donosi jedinstveni spoj francuske lavande i narančina cvijeta iz Maroka. Prisutan je i nježni akord orhideje, a dolazi u prepoznatljivoj Libre bočici. 

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose Eau de Parfum, 30 ml 499 kn

Miris s potpisom Narcisa Rodrigueza ima "vojsku" obožavateljica diljem svijeta, a za jesen je idealna parfemska varijanta Musc Noir Rose. Mošusno srce mirisa obogaćeno je bergamotom, tuberozom i notama vanilije, što doprinosi senzualnosti mirisa. 

Givenchy L'Interdit Intense Eau de Parfum, 35 ml 599 kn

Ljubitelji orijentalno-cvjetno-drvenastih nota uživat će u mirisu kojeg opisuju kao odu ženstvenosti. Mirisna kompozicija donosi narančin cvijet, tuberozu, vaniliju i pržene slane sezamove sjemenke. 

Zadig & Voltaire This Is Her! Eau de Parfum, 30 ml 405 kn

Još jedan mirisni hit za hladnu sezonu je onaj s potpisom brenda Zadig & Voltaire kod kojeg se miješaju mirisne note jasmina, sandalovine, kestena i vanilije. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".