It dečko

Nakon uspješne (i ne još završene) manekenske karijere Dean Pelić postao je voditelj showa TV Bingo. Jednako je zgodan, njegovan, a sada vidimo i šarmantan, na pistama i pred televizijskim kamerama.
Vidi originalni članak

Od traženog manekena postali ste voditelj s najšarmantnijim osmijehom...

Još uvijek učim kako se smijati! Naime, u manekenstvu dečki se ne smiju. I na revijama i na snimanjima, nepisano je pravilo da su ozbiljni, odmjereni i da djeluju pomalo umišljeno. Televizija, s druge strane, zahtijeva opuštenost, prirodnost i toplinu. Srećom, takav sam privatno i nije trebalo mnogo prilagodbe. 

Imate li kakvu beauty tajnu?

Zapravo nemam. Nisam opsjednut izgledom. Cilj je biti uredan i to je sve. Ne brijem se već bradu samo skratim trimerom jer obrijan izgledam jako mlado, a na snimanjima, bilo televizijskim ili manekenskim, žele da izgledam starije, odnosno ozbiljnije. Šišam se uglavnom nakratko, ne pratim trendove već nosim frizuru koju mi je najjednostavnije održavati. Uz to fizička aktivnost, zdravija prehrana, ali prije svega zdravlje uma. Jednostavno, a nije i neka tajna. 

Jutarnja rutina?

Pranje zubi, umivanje i tuširanje. Koristim se prirodnom kozmetikom – Himalaya pasta za zube, Bulldog gel za pranje lica i Biobaza za tijelo. Kada se obrijem, upotrebljavam Revidermov balsam koji su mi preporučili u Poliklinici Bagatin, a odgovara mi. Za kosu se koristim voskom na bazi ulja Reuzel Grease Pomade. Od parfema volim klasike poput YSL Body Kouros. Složim  proteinski shake sa žitaricama i voćem i spreman sam za dan.

Koji biste beauty tretman preporučili?

Otkrio sam odlične zubare u Dental centru Poliklinike Bagatin i svako malo sam tamo. Skidanje kamenca, izbjeljivanje, pjeskarenje, što god treba. Srećom, imam zdrave zube pa popravke ne trebam. Kao klinac nisam imao ugodna iskustva sa zubarima, bježao sam sa zubarskog stolca, ali sada s guštom odem.  doslovno izlazim pjevajući. A otkako sam pred kamerama, bilo televizijskim bilo fotografskim, preporučili su mi i tretmane lica. Iako nisam nikad posebno obraćao pozornost na to, drago mi je da se brinu o meni i mome licu. Mi, muškarci, dosta smo inertni s tim u vezi, a moj posao ipak zahtijeva brigu o izgledu.

Imate li omiljeni program vježbanja?

Aktivan sam uglavnom uvijek. Hodam, brzo hodam, trčim. Kako kada. Uglavnom, uvijek sam u pokretu. Možda je razlog tome što nemam auto. A možda je to razlog što nemam auto, taj što volim hodati. Trenutačno formu održavam teretanom. Volim trenirati. Pokušavam uvijek u trening ubaciti neke nove vježbe. Bitno mi je da je trening zanimljiv, koliko to može biti, da se ne pretvori u dosadu ili rutinu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".