Istegnuti lob cool je frizura koja je najpopularnija ove jeseni, a odlično pristaje svakom obliku lica

Kroj je također bio popularan izbor jer ga je lakše stilizirati nego ultrakratki bob, a uz to je i manje zastrašujući način prijelaza na kraću kosu.
Vidi originalni članak

Trendovi frizura dolaze i prolaze tijekom sezona, ali ove godine jedna je frizura dominirala beauty svijetom – bob. Ova klasična frizura ima mnoge varijacije i može se nositi na različite načine. Tu  je bio talijanski bob koji se prvi put pojavio početkom godine. Zatim je došao bedhead bob, preokrenuti bob, francuski bob i mnogi drugi.

Sve ove kratke frizure mogli smo vidjeti na nekim od najvećih trendseterica, poput Zendaye, Megan Fox, Care Delevigne, Emme Stone, Kim Kardashian i Doja Cat. Međutim, na kraju godine možda će se pojaviti nova it frizura, a malo je duža od onoga što viđamo.

Lobovi, inače poznati kao dugi bobovi, očito nisu ništa novo. Dok je bilo bobova, bilo je i lobova, jer jedini način da se izađe iz statusa boba je da on narasrte. Kroj je također bio popularan izbor jer ga je lakše stilizirati nego ultrakratki bob, a uz to je i manje zastrašujući način prijelaza na kraću kosu.

Međutim, u današnje vrijeme lob nije prijelazni izgled – to je it izgled. A prema riječima frizera slavnih i kreativnog direktora Evo Hair, Toma Smitha, istegnuti lob najnoviji je pristup klasičnom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TOM SMITH (@tomsmithhd)

U videu, Smith izgled naziva "skinny lobom", što on opisuje kao ispružena, gotovo duga kosa koja uokviruje lice. I to je najduža kosa koja se može smatrati lobom prije nego što prijeđe u dugačku frizuru.

Smith kaže za Byrdie da je ljepota dugog boba sve popularnija tijekom ove godine, a konačna evolucija ovog oblika za 2023. je tanji oblik, koji je nedvojbeno lob, ali s ravnijim stranama i mekšim krajevima.

Dodaje da je ono što ovaj izgled čini posebnim to što briše granice između duge i kratke frizure, zahvaljujući nedostatku tupih linija. Smith kaže da se slojevi ne vide nigdje, a to je idealna duljina za udoban izgled koji se lijepo slaže s puf jaknama i predimenzioniranim šalovima koji su također u trendu ove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Dio privlačnosti izgleda je to što ga je prilično lako postići i savršen je za svakoga tko želi eksperimentirati s kratkim stilom bez probavanja kratkog boba. Zatražite lob koji vam je točno ispod ramena. Obavezno zatražite šišanje s mekim vrhovima, ali bez slojevitosti. Ako imate gušću kosu, šišajte se ispod vrha ako je potrebno upravljanje siluetom.

Petra i Ivana stoje iza brenda Pi Linia: Hit su personalizirani velovi s posebnim značenjima za mladence
PR menadžerica odličnog stila: 'Kožne komade nosim samo ako su iz second hand dućana ili od eko kože'
Kad stajlinzima ukradu pozornost na špici: 'Uvijek razmjenjujemo garderobu, šaljemo si je međusobno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".