Issey Miyake predstavlja novi Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle

U Issey Miyakeu, slavljenje prirode nije samo simbolika, već kuća nastoji biti sve aktivnija i u zaštiti prirodnog svijeta.
Vidi originalni članak

Issey Miyake parfemi predstavljaju novu avanturu sa A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle. Ponovno osmišljavajući priču o putovanju kapljice poput druge dvije sage, pripremite se da ponovno uronite u bujno srce prirode.

Kompozicijom sastavljenom od 82% sastojaka prirodnog podrijetla, A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle podsjeća nas na važnost ponovnog povezivanja sa stvarnim svijetom i oslobađanja od svega površnog.

“Kako bih zamislila vodu u ovom lakšem, prozračnijem, gotovo pjenušavom obliku, odmah me privukla ideja jutarnje magle. Radila sam sa tri različita aspekta kako bih ponovno stvoriili osjetilno iskustvo koje donosi "kapljica rose": vlažna tekstura i prozračna priroda maglice, kao i osjećaj obavijanja koji stvara." - Ane Ayo, parfimer u tvrtki Firmenich.

U Issey Miyakeu, slavljenje prirode nije samo simbolika, već kuća nastoji biti sve aktivnija i u zaštiti prirodnog svijeta.

Priroda odaje svoje tajne Isseyju Miyakeu. Sve što trebate učiniti je #Followthedrops.

Tanja Ribič i Branko Đurić zablistali u savršeno usklađenim bijelim outfitima na Sarajevo Film Festivalu

Severina na koncertu u Makarskoj zabljesnula u chic asimetričnoj bijeloj haljini i otvorenim sandalama na petu

Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".