Issey Miyake predstavlja dva nova mirisa u L'Eau d'Issey kolekciji - Solar Violet za nju i Solar Lavander za njega

Ovom jedinstvenom prigodom slavi se transformacija vode sada prožeta blistavom ljubičicom i upečatljivom lavandom.
Vidi originalni članak

Prije više od 30 godina Issey Miyake odobrio je Jacquesu Cavallieru da uhvati ‘esenciju vode na ženskoj koži’ u mirisu. Ova suradnja rezultirala je L'Eau d'Issey, jednim od prvih vodenih mirisa za žene.

U 2024. Issey Miyake predstavlja dvije nove i intenzivne toaletne vode: L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender. Služeći kao oda ljepoti prirode, ove olfaktorne priče sada obilježavaju spajanje vode s dva inovativna materijala. Ovom jedinstvenom prigodom slavi se transformacija vode sada prožeta blistavom ljubičicom i upečatljivom lavandom.

L’EAU D’ISSEY SOLAR VIOLET
S jedne strane voda osvježena proljetnim povjetarcem. S druge strane, ljubičica obasjana suncem. Za L'Eau d'Issey Solar Violet, Marie Salamagne reinterpretira ovaj kultni miris, spajajući hladnu svježinu s toplom senzualnošću. Obasjana prvim proljetnim zrakama, voda se nježno stapa s ljubičicom. Njegove blistave, puderaste strane pojačane su notama sočne kruške. Tekstura sadrži svilenkasti akord irisa koji obavija ovaj buket vlažnog cvijeća.

Diskretan cvijet, ljubičica voli osamljena mjesta gdje vladaju mir i tišina. Na prvi pogled nevidljiva, cvjeta ispod vlastitog lišća. Simbol je skromnosti, senzualnosti i gracioznosti. Njegov miris je intenzivan i očaravajući. Ostavlja trag koji budi duh. Za L'Eau d'Issey Solar Violet, absolut lista ljubičice je 100% prirodan i dolazi iz Egipta.

L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SOLAR LAVENDER
U L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender, čista voda isprepliće se s vibrantnom lavandom, stvarajući dinamičnu fuziju hladnog i toplog, vodenog i aromatičnog. Rezultat je eksplozija kontrasta koja počinje živošću suvremene boje lavande, čvrsto ukorijenjene u duhu vremena. Dolazeći u dodir sa sečuanskim paprom, on se zagrijava, prije nego što cedrovina dodaje dubinu.

Lavanda se stoljećima koristi u parfumeriji. Danas se nalazi u mnogim muškim mirisima jer nudi novi dašak svježine i spontanosti. Njegov miris je suptilan balans između okrepljujućih aromatičnih nota i suhe drvenaste baze. U L'Eau d'Issey Pour Homme Solar lavanda, lavanda iz etičkog izvora je 100% prirodna i dolazi iz Provanse.

Trideset godina kasnije, amblematična bočica L'Eau d'Issey više je nego ikada usidrena u svoje vrijeme, nudeći minimalistički, profinjeni pristup dizajnu, tako drag Isseyju Miyakeu. S njim se voda doslovno susreće s prirodom.

Poput cvijeta koji uvlači vodu, boja se postupno pojačava na lakiranim bočicama ova dva nova mirisa. Solar Violet poprima blistavi ljubičasti ton, s odsjajima pigmenata ruže. Za solarnu lavandu otkriva se tamnija, dublja plavo-ljubičasta.

Priroda je uvijek bila u središtu priče Isseyja Miyakea. Osim što su bezvremenski mirisi, L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavanda također su dizajnirani da budu održiviji. Veganske formule slave prirodne sastojke (93% za Solar Lavander i 90% za Solar Violet) koji su etički uzgojeni i ubrani. Alkohol koji se koristi je francuski, prirodnog porijekla i ekstrahiran iz cikle. Pakiranje sadrži poznati patentirani drveni čep, bez plastičnih umetaka. Boce sadrže 20% PCR recikliranog stakla dok je kartonska ambalaža izrađena od materijala dobivenih iz dobro upravljanih FSCTM certificiranih šuma i drugih kontroliranih izvora.

Nova kampanja za ova dva nova mirisa hvata suštinu prirode, u obliku živog dijaloga između vode i drugih elemenata, cvijeća u parfemima i drva u sastavu bočice. Na površini mirne vode, sirovine oživljavaju kada dođu u dodir jedna s drugom, jednostavno obasjane zrakama svjetlosti. S jedne strane, delikatnost ljubičice. S druge, lavanda otkriva svoju snagu. I posvuda: svjetlost zrači kako bi otkrila nove preljeve ljubičaste boje. Priroda nikada nije bila tako lijepa.

Tretman za kosu kojeg hvale na TikToku jer tvrde da obnavlja vlasi već nakon samo jednog korištenja
Jednostavne navike koje sprječavaju gubitak kolagena i održavaju kožu zdravom
Princ William preuzet će obaveze kralja Charlesa, unatoč planiranom pomaganju oporavku princeze Kate

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".