Isprobali smo: Pure Vitality Skin Renewing Cream

... i ostali oduševljeni!
Vidi originalni članak

Nedavno se na tržištu pojavila nova krema namijenjena postizanju optimalne funkcije i zdravog izgleda kože. Riječ je o Kiehl's Pure Vitality Skin Renewing Cream koja dolazi u praktičnoj kutijici žute boje, a njezin jednostavan dizajn osvojit će vas na prvu. Ono po čemu je krema jedinstvena je činjenica da se sastoji od 99,6% prirodnih sastojaka, a dva najzanimljivija sastojka su med od novozelandske manuke i korijen crvenog ginsenga. Važno je napomenuti da u kremi nema parabena, mineralnih ulja, sintetičkih boja niti sintentičkih mirisa.

Sastoji zvuče egzotično, no ono što čine za kožu je odlično. Naime, ovaj je med iznimno koristan u njezi kože jer ima snažno antibakterijsko djelovanje, ali i umirujuća svojstva. S druge strane, ginseng je koristan jer pomaže u revitalizaciji stare i umorne kože pa se ona bolje hidratizira i teže se stvara njezin tvrđi i grublji sloj.

Cijena pakiranja od 50 ml iznosi 450 kn, međutim ovo nije krema koju ćete brzo potrošiti. Naime, potrebna je izrazito mala količina kako bi se pokrila cijela površina lica. Dovoljno je tek vrškom prsta proći po površini i imat ćete je dovoljno za prekrivanje površine. Tekstura je kremasta i jednostavno se razmazuje po licu. Nakon tjedan dana korištenja, moram priznati da u kutijici gotovo nema vidljivih znakova uporabe i još ću je dugo moći koristiti.

Ono što mi je kod kreme još izrazito važno je njezino upijanje - nakon nanošenja potrebno je oko minutu da se krema upije i koža više nije masna, nego samo osvježena. Budući da se nalazim na granici suhe i normalne kože, ali s niskom razinom hidratizacije, ovakva je krema upravo ono što je potrebno takvom licu. Koža je napokon ispravno hidratizirana, a ne ostavlja dojam "masnog" lica.

Budući da ima osjetljivo lice, ova ga krema nije dodatno iziritirala, već postigla baš suprotan učinak. Na licu više nema osjećaja suhoće, a koža ostaje prirodnog sjaja i dovoljno hidratizirana za zdravo funkcioniranje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".