Isprobali smo: Essence noviteti za proljeće i ljeto

Od pudera i highlightera do laka za nokte i sjajila.
Vidi originalni članak

Essence je izbacio na tržište novu liniju proizvoda za proljeće i ljeto 2017. Među proizvodima ima mnogo noviteta, a isprobala sam samo neke među njima. Neki su me oduševili, drugi malo manje, a sasvim je sigurni da ću se pojedinim proizvodima svakako vratiti! 

Fade Your Shade Lipstick 02

Kremast je i ugodan za nanošenje, a pakiranje je vrlo praktično. Zahvaljujući svojem obliku, idealan je za kreiranje iznimno popularnog ombre efekta na usnicama, a ono što mi se jako svidjelo je mat finish.

Shine Shine Shine Lipgloss 12, Shine Shine Shine Lipgloss 13

Oba sjajila imaju visok sjaj, međutim razlikuju se po pigmentaciji i nanošenju. S jedne strane, crveni ima odličnu pigmentaciju, dok s ljubičastim nisam toliko oduševljena. Također, ovaj crvene boje izvrsno se nanosi u tek nekoliko poteza, dok je ljubičasti potrebno nadograđivati kako bi se dobio ujednačen izgled. Aplikator je dobar i njime je olakšano nanošenje, a nakon što ga nanesete, trajat će oko dva sata te će ga tada biti potrebno popraviti. 

Glow & Care Luminous Nail Polish 05; Out Of Space Stories Nail Polish 01

Svaki od lakova ima zanimljivu boju te se vrlo jednostavno nanosi i u nekoliko poteza se može postići ujednačen izgled. Uz svakodnevne obveze poput pranja suđa ili tipkanja na računalu, lak se uspio održati tri dana, a onda ga je već bilo potrebno skinuti. Pozitivna je strana što imaju perlasti sjaj, a omjer cijene i kvalitete vrlo je dobar. Još je jedna prednost što se vrlo brzo suši pa je idealan za one dane kad ste u gužvi. 

Instant Matt Make-up 10

Ovaj je proizvod stvoren kako bi održao mat izgled lica. Njegov je problem što je jako gust, a samim time i težak na licu pa se uvlači u pore i u mrtve stanice kože. Kad se tek nanese, izgleda odlično, no nakon nekog vremena taj dojam "splasne" te lice više ne izgleda dovoljno "prirodno". 

Rainbow Glow Highlighter 10

Proizvod na prvu ruku izgleda jako zanimljivo i privlačno upravo zbog kolorita koji podsjeća na dugu. Međutim, nije za svakodnevnu uporabu, već je prikladniji za neke prigodne lookove, primjerice neku zabavu jer stvara lagan efekt duge. Oduševljena sam njegovim sjajem koji je nastao zahvaljujući dobro mljevenim česticama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".