Isprobali smo čajeve koji uistinu djeluju protiv nadutosti

Tummy Tea Tox u 20 dana bit će vam saveznik da tijelo dovedete do bolje forme
Vidi originalni članak

Ako ste i vi, kao što smo mi, od onih koji bi željeli izgubiti koji kilogram prije skidanja u kupaći kostim na plaži te sanjate o ravnom trbuhu bez nadutosti, vjerojatno grčevito tražite brza i efikasna rješenja. Znamo da nema čarobne formule, ali na tom putu postoje brojni pomagači, upravo stoga odlučili smo isprobati 20-dnevni program Tummy Tea Tox koji se sastoji od jutarnjeg i večernjeg čaja, dnevnog pročišćujućeg čaja s okusom jagode te dva seta pilula obogaćenih enzimima kojima je zadatak ubrzati i normalizirati probavu.

No, krenimo na dojmove. Prvo, valja znati da nije riječ o proizvodima za mršavljenje i budete li pretjerivali u hrani, rezultat neće biti vidljiv. No, smanjite li kalorijski unos, povećate aktivnost, ovi alati pokazat će vam se korisnima, barem nama jesu.

Dakle, jutarnji čaj, biljnog okusa, super razbuđuje i vas i probavu, a večernji uistinu djeluje na način da eliminira nadutost. Čaj od jagode, koji se pije hladan, super je pomoć za zavarati želudac u trenucima napasti zvane slatkiši, pizza i sličan junk. Zanimljivo je da će vam ovi pripravci pomoći i ako pretjerate u hrani, odnosno, smanjit će onaj neugodan osjećaj težine u želucu i već spomenutu nadutost.

Da ne duljimo, tražite li saveznika da tijelo, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu, dovedete do što bolje forme, topla je preporuka da se oslonite na ovaj moćan set, koji će u kombinaciji s malo samodiscipline dati rezultate.

Tražite li čarobnu formulu za topljenje kilograma ili pripravak koji će vam omogućuti jednenje visoke kalorične hrane bez posljedica, pa, nastavite tražiti

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".