Isprobali smo: Bouvier Rose Revival

Nova baršunasta krema s ultimativnom prirodnom formulom
Vidi originalni članak

Bouvier cosmetics hrvatski je luksuzni brend koji proizvodi kozmetiku od visoko kvalitetnih sastojaka prilagođenim svakom tipu kože i njegovim potrebama.  Krema je namijenjena revitaliziranju stanica kože - ona postaje kvalitetnija jer joj se zaglađuju nepravilnosti iznutra, a ten postaje besprijekoran. 

Ono što osvaja na prvu je glamurozno pakiranje.  Dolazi u blijedo rozoj kutijici, a krema omotana u mašnu idealna je za poklon dragoj osobi.  Krema je pakirana u obliku dozera pa se ne morate brinuti da ćete je uzeti previše, a ono što oduševljava je činjenica da je potrebna uistinu mala količina za prekrivanje cijele površine lica.  Zahvaljujući kremastoj strukturi, krema se jednostavno razmazuzuje te, još važnije, iznimno se brzo upija pa netom nakon nanošenja kreme možete nanijeti šminku.

Nakon nanošenja kreme, ne ostaje osjećaj "masnoće", već samo glatka, hidratizirana te osvježena koža.  Važan sastojak ove kreme je i hijaluron pa će nakon određenog vremena koža postati i čvršća  zahvaljujući njegovom anti-age učinku. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".