Isprobale smo: Artistry make up

...i malo je reći da smo ostale oduševljene!
Vidi originalni članak

U potrazi za savršenom i svježom proljetnom šminkom, odlučile smo isprobati što nudi Artistry koji je predstavio šest novih proizvoda: sjenila, ruževe i set za obrve. Šminka je dio kolekcije Modern Icon Collection, a, kao i samo proljeće, u znaku je nježnih i pastelnih boja. 

Amway Artistry Signature Color TM sjajila za usne u boji fuksije i ruže

Ovdje nije riječ o klasičnom sjenilu, već onom koji svojim oblikom i teksturom više podsjeća na ruževe. Sjajilo se vrlo lako nanosi i ostavlja suptilno sjajan izgled, a boje ne odskaču od onog što je navedeno u samom imenu, Riječ je o prirodnim bojama, no pigmentacija je dovoljno jaka pa će pružiti boju prirodnoj boji usana. Važno je naglasiti da su kremasti te ne isušuju usne, no istovremeno nema osjećaja težine na usnama pa je idealan za nošenje preko dana, a traje i po nekoliko sati, ako se ne konzumiraju hrana i piće. Cijena sjajila je 246,38 kn.

ARTISTRY Signiture Color ™ Brow Kit 

Set za obrve je mala, ali moćna kutijica koja sadrži baš sve za savršene obrve. Boja je prirodna, a vjerujte meni, kao ženi s jako svijetlim obrvama, teško je pronaći nijansu s kojom ne izgledam kao maškara, lako se nanosi i, što je najvažnije, postojana je. Što to točno znači? Znači da je izdržala sve vremenske uvjete i znoj koji mi se za vrijeme treninga slijeva s lica. U setu dolazi i mala pinceta, idealna za ukloniti neposlušne dlačice te četkica kojom se nanosi fiksator. Ukratko, ako ste poput mene, protivnica trajnog iscrtavanja obrva, i poput mene, imate gotovo bijele obrve, ovaj set bit će vam najbolji saveznik jer nije tajna da obrve definiraju oblik lica. Cijena seta za obrve je 337,50 kn

Artistry Signiture Color ™ Svjetlucavo sjenilo za oči Duo

Sjenila dolaze u dvije varijante. Prva je So Chic i sastoji se od snenno roze i kristalno plavo, a druga se zove Subtle Chic te se u njoj nalaze boja zlatnog bisera i bež sjajna. Ono što nas je oduševilo na prvo je zanimljivo pakiranje - dolaze u praktičnoj posudici s ugrađenom četkicom kojom se lako nanosi sjenilo. Četkica je dobre veličine i mekane dlake, a čestice su sitno mljevene pa daju lijep sjaj na kapcima. Osobito su pogodna za smokey eyesu, lagan sjaj u kutu oka ili za look preko cijelog kapka. Također, pozitivno je što na podlozi traju dugo i ne mrljaju se. Cijena sjenila je 460,69 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".