Isprobajte pramenove koji će osvježiti i uokviriti lice: Naglašavaju crte lica i prirodnu boju kose

Bili su popularni devedesetih godina prošlog stoljeća i sad doživljavaju veliki beauty povratak.
Vidi originalni članak

Tražite li promjenu za zimsku sezonu, pramenove koji će izazvati wow-efekt, a istovremeno se lako održavaju i pristaju svakom licu, vrijeme je da u tražilicu upišete pojam money piece highlights. Riječ je o pramenovima koji su, kako piše Glamour, sredina između dvije boje kose i laganog balayagea. Njihova je moć u tome što trenutačno osvježavaju lice i lijepo ga uokviruju. 

Ovakvi su pramenovi odličan način da se promijeni imidž, a da pritom ne stavljate pramenove na cijelu kosu - dovoljno je tek staviti na dio kose oko lica kako biste ga uokvirili.Bili su popularni devedesetih godina prošlog stoljeća i sad doživljavaju veliki beauty povratak. Koloristi kažu kako inspiraciju možete pronaći u imidžu kakvog je nosila Geri Halliwell tih godina, samo što krajem 2021. dolazi u redefiniranom i nešto sofisticiranijem izdanju.

Frizeri pramenove koji su svjetliji na dijelu oko lica opisuju kao jako laskave jer naglašavaju crte lica, kao i prirodnu boju kose. Dodaju da je najbolje od svega što ova tehnika može pristajati svima, bez obzira na to jeste li plavuša ili brineta. Stručnjaci preporučuju odabir nijanse koja je za 3-4 tona svjetlija od prirodne boje kose kako biste postili pravi efekt. 

Za ovakve se pramenove često odlučuju osobe koje već imaju balayage, a u tom se slučaju samo stavlja pojačan naglasak na pramenove koji uokviruju lice. Ovakvi se pramenovi održavaju nježnim šamponima koji neće utjecati na njihovu boju. 

Ella u efektnom kaputu i neobičnim tenisicama: 'U Istri se zimi nemam za koga srediti. Nema turista i nema me tko vidjeti'

Ovakav bi outfit razvedrio i najtmurniji dan: 'Nošenje živih boja kada je hladno čini me sretnom!'

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".