Isprobajte novu tehniku bojanja kose čiji su rezultat osunčani pramenovi, a o izrastu ne morate razmišljati

Balayage tehnika dominatna je već godinama, a ako želite napraviti odmah od klasike, isprobajte novi hit u svijetu pramenova
Vidi originalni članak

Jedan trend u svijetu frizura i pramenova nikad ne izlazi iz mode - balayage tehnika bojanja kose. Prošao je "test vremena" i pokazao se kao ultimativan odabir za sve one koji traže boju kose jednostavnu za održavanje, a popularna je jer kosi daje osunčani efekt. Riječ je o tehnici koja podrazumijeva bojanje pramenova u plave i zlatne nijanse, no za razliku od drugih tehnika, balayage je poseban po tome što su prijelazi jako decentni i sofisticirani pa boja kose uvijek izgleda prirodno, a izrast ne dolazi do izražaja. 

Glamour piše kako je balayage dobio svoju još bolju verziju jer su frizeri eksperimentirali s različitim tehnikama bojanja kose kako bi dobili što mekše prijelaze i još ljepše verzije pramenova, a rezultat je nova tehnika koja dolazi iz Italije i zove se - shatush.

Rezultat shatusha su osunčani pramenovi koji su kao stvoreni za ljetnu sezonu pred nama, a stručnjaci pojašnjavaju kako je kao stvorena za one koji kose žele dodati dimenziju i volumen. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova je tehnika idealna za one koji traže prirodan look, kod kojeg izrast neće biti jako vidljiv - pojašnjavaju stručnjaci za Glamour i naglašavaju važnost gradijenta kod ovakve boje kose. Princip bojanja je takav da se kosa i pramenovi koji su bliži "sredini" boje u tamnije nijanse, dok se za pramenove koji uokviruju lice biraju svijetle boje. Stručnjaci kažu kako je, umjesto četkom, ovakve pramenove najbolje raditi rukama jer se tako postiže mekoća i sofisticirani prijelazi između nijansi.

Redateljica odličnog stila: 'Baloner imam više od 10 godina, a trapezice sam odjenula jer su opet u modi'
Brze, sočne i ukusne: Zasladite se ekstra-čokoladnim kockama koje će nestati u trenu
Zgodan par koji super stil ima u malom prstu: 'Ne dogovaramo se što ćemo odjenuti, svatko fura svoj stil'
Što sve trebate znati o bob frizuri prije šišanja? Donosimo i pet najpopularnijih verzija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".