Tehnika bojanja koju trendseterice obožavaju: Hit su pramenovi koji se lako održavaju i izgledaju prirodno

Riječ je o tzv. baby blonde pramenovima, a podsjećaju na decentnu i sofisticiraniju verziju balayagea
Vidi originalni članak

Ako tražite boju kose pod imenom baby blonde, velika je vjerojatnost da će se u tražilici pojaviti nijanse kose koje možemo opisati kao platinaste. Ipak, stručni kolorist Romeu Felipe unaprijedio je tehnike bojanja kose pa je platinastim tonovima dodao raskošne nijanse koje kosi daju dimenziju i izgledaju mnogo prirodnije. Glamour kaže kako ova boja kose, inače veliki ljetni hit, predstavlja odličnu igru svjetla i sjene u kosi.

Ova tehnika bojanja kombinira svijetle tonove, koji izgledaju kao da su posvijetlili na suncu, s nešto tamnijim nijansama kako bi se postigao mladenački efekt, ali i kako bi kosa izgledala što prirodnije, a i tako bila što jednostavnija za održavanje. 

Nježne, zlatne nijanse apliciraju se na prednji dio kose, one pramenove koji uokviruju lice, zatim na tzv. baby hair, kao i po duljini. Baby blonde neće imati dobar efekt ako kosa nije njegovana pa su tretmani za sjaj i hidratacijske maske ključ brige kod ovakve boje kose. 

Boja je već neko vrijeme pravi hit i među poznatim damama. Tako je nosi Sofia Richie iza čije boje kose stoji poznata koloristica i "kraljica balayage tehnike bojanja kose" Tauni Dawson, a nešto tamniju varijantu duže je vrijeme nosila i Margot Robbie, koja je prava inspiracija kad je u pitanju beauty

Kako biste osigurali da pramenovi budu besprijekorni, vrlo je važno s frizerom dogovoriti se oko savršene zlatne nijanse koja će odgovarati podtonu kože, što će stvoriti savršen kontrast, a frizura izgledati jako prirodno. 

 

Kaubojke i mini haljina odličan su odabir za kišni ljetni dan; pogledajte kako ih nosi zgodna PR menadžerica

Olja Vori minijaturni je topić isfurala uz ljetno odijelo, a spoj klasike i trendova joj baš dobro pristaje

Za nastup na splitskom Peristilu, Nina Badrić bira upečatljivu haljinu dubokog dekoltea i zanimljivih detalja

Obožavamo stil ekonomistice koja izgleda kao da je sišla s naslovnice modnog magazina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".