Isprobajte najpoželjnije intenzivne boje ruževa ovog ljeta – dnevne i večernje nijanse za vruće dane

Idealan spoj za osjećaj samopouzdanja zasigurno je ljetna haljina vedrih boja, sunce u očima i ruž uz koji je svaki osmijeh magičan. Poneseni idejom kako je ljeto idealno vrijeme za izražavanje vlastite osobnosti, odlučili smo istaknuti karakter bojama ruževa, otkriti ono najbolje u ženi i zablistati!
Vidi originalni članak

Bilo da ste raspoloženi za pastelna make-up izdanja, upečatljive, jarke boje usana ili pak duboke, raskošne nijanse, u najnovijoj, posebnoj L'OCCITANE make-up kolekciji pronaći ćete idealan ruž za svaki look. Bogate, hidratantne teksture koje njeguju usne, čineći ih poželjnima i privlačnima, neće samo utjecati na vizualno atraktivan dojam već će usne pažljivo njegovati i dati im potrebna hranjiva svojstva. Zaokružena njega voćnim uljima, miris i estetika koja mami uzdahe, sve je to satkano u novu kolekciju ruževa.

Poznate Hrvatice odabrale su intenzivne nijanse ruževa za usne

Korana, Nika i Pamela za svoja ljetna izdanja odabrale su sočne nijanse Intenzivnih voćnih ruževa. Miris provansalskog voća potpuno ih je osvojio, a njihov stil obojio očaravajućim nijansama ljetnih tonova.

Korana Gvozdić odabrala je duboku i dramatičnu nijansu 03 Purple Patch koja na tako odvažan način naglašava prirodnu ljepotu usana i s lakoćom se pretvara iz dnevnog u večernje izdanje.

Nika Turković svoj, prepoznatljiv minimalistički, stil njeguje pastelnom nijansom Intenzivnog voćnog ruža 01 Sunday Pinknic koja decentno naglašava prirodnost, svježinu i nježnost.

Pamela Smoljanić najviše voli ljetna predvečerja i Golden Hour pa je prikladno odabrala nijansu 02 Sunset Walk koja se savršeno uklapa u taj smirujući, ali raskošni ambijent.

Probajte nove nijanse na vlastitim usnama... bilo gdje i bilo kada!

Pronalaženje idealne nijanse ruža za usne, senzorijalan je poduhvat. No, kako ne biste morale obilaziti trgovine, boju make-upa koja vam najbolje pristaje možete odabrati uz nekoliko klikova na vašem pametnom telefonu. Virtualna stvarnost, prelit će se na vaše usne uz pomoć realističnih filtera.

Iznimno je lako! Uzmite svoj smartphone. Otvorite Instagram ili Facebook aplikaciju. Na službenom L'Occitane Instagram profilu (@loccitane_hr) ili Facebook profilu (@loccitanehrvatska) pronađite efekte „Intense Lipstick“ ili „Fruity Lipstick“, a zatim potražite dobro osvjetljenje za slikanje u svojoj blizini. Počnite isprobavati i otkrijte svoje boje, bile one nježne i sjajne ili intenzivne i upečatljive. Upute potražite na L'Occitane web stranici.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".