Isprobajte frizuru koju trendseterice obožavaju, a posebna je jer kosi daje voluminozan efekt

Osim što stvara dojam volumena u kosi, prednost ovakve frizure je što pramenovi na prednjoj strani uokviruju lice i vizualno prodružuju vrat
Vidi originalni članak

Uvijek se govori kako je kraću kosu jednostavnije održavati i stilizirati, no to ne mora uvijek biti tako. Kad je riječ o šišanju, rez je najbitniji, a govoreći o bob frizuri, jedan se posebno ističe jer u kosi stvara poseban volumen. Riječ je o bobu A-linije koji je specifičan po tome što je na prednjoj strani duži, dok je na stražnjem dijelu nešto kraći. 

Osim što stvara dojam volumena u kosi, prednost ovakve frizure je što pramenovi na prednjoj strani uokviruju lice i vizualno prodružuju vrat. Također, bob A-linije može se prilagoditi različitim ukusima, kao i različitim oblicima lica pa možete sami birati koliko će biti "dramatičan" rez, odnosno kolika je razlika između prednjeg i stražnjeg dijela - gradacija može biti vrlo suptilna ili nešto radikalnija, čime će i frizura biti upečatljivija, piše Glamour.

Prije šišanja, ključno je porazgovarati s frizerom kako bi zajedno otkrili koji oblik najbolje pristaje teksturi kose i obliku lica. "Mekši" oblici i lagani prijelaz od kraćeg predma dužem bolje odgovaraju ženama s kovrčavom kosom, dok dame s ravnom kosom mogu odabrati nešto oštriji oblik i dramatičniju promjenu duljine kose. 

Ovakva je frizura veliki hit pa ga celebrity stilisti redovito preporučuju i svojim klijenticama pa bob A-linije noseJennifer Lopez, Selena Gomez, Rose Byrne, Brie Larson, Kim Kardashian, Shay Mitchell...

Ljepotica ukrala pozornost na zadarskim ulicama: Kaput je genijalan, a o njezinim tenisicama mišljenja su podijeljena
Što kažete na ovakve čizme? Nisu za svakog, no atraktivna dama zna kako ih isfurati!
Sami bojite kosu kod kuće? Stručnjaci objašnjavaju je li bolje bojiti je dok je mokra ili suha
Ova je frizura veliki hit jer pristaje svima i lako se održava, a frizeri joj predviđaju veliku popularnost i u 2021.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".