Isprobajte bob koji se tako lako stilizira. Dovoljno ga je tek - osušiti na zraku!

U moru različitih bob frizura, svatko može pronaći idealnu za sebe. Sada je na redu teksturirani bob koji se zbilja lako održava
Vidi originalni članak

Bob frizure dominiraju i ovim proljećem, a ako sumnjate, bacite pogled na društvene mreže gdje možemo vidjeti različite verzije popularnog boba. Ne iznenađuje ni činjenica da nosi titulu najpopularnije frizure s više od 200 tisuća mjesečnih pretraživanja, piše Glamour. Pitanje je, ako ste se odlučili za bob, kakvu verziju odabrati? Svakih nekoliko tjedana nova varijanta boba postane pravi hit, a sada je na redu teksturirani bob koji je poseban jer se zbilja lako održava. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o bobu koji je jako sličan francuskome, no nešto je razigraniji i malo više messy. Frizeri kažu kako odlično izgleda u kombinaciji sa šiškama, a vrhovi su napravljeni tako da kosa kad se miče izgleda jako prirodno. Najveća njegova prednost je ta što se zbilja jednostavno održava, a za takvim su frizurama mnogi u potrazi s dolaskom ljetnih dana. Stiliziranje je toliko jednostavno da kosa najbolje izgleda kad se osuši prirodnim putem, na zraku

Stilisti su za Glamour rekli kako je ova frizura idealna za sve koji su u potrazi za nekom razbarušenom frizurom koju će lako stilizirati svakog dana, a ima i grunge efekt. Dodali su kako teksturirani bob pristaje različitim oblicima lica, kao i na različitim teksturama kose, čak i na tankoj.

- Ako imate tanku kosu, ovakvo stiliziranje kose pomoći će da ona izgleda gušće i čvršće - kažu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".