Instagram je oduševljen frizurom Jennifer Lopez, njezin stilist otkriva kako je napraviti i kod kuće

Objavio je fotografiju Jennifer Lopez koja je prikupila više od 100 tisuća likeova i mnogo pozitivnih komentara pa je napravio tutorial i odlučio pokazati kako do ovakvih kovrča u kućnoj radinosti.
Vidi originalni članak

Valovi u kosi jedna su od onih frizura koja baš nikad ne može dosaditi, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim prigodama ili onim nešto formalnijim i glamuroznijim, a Chris Appleton, frizer brojnih celebrity dama, pokazao je kako i gusti valovi, odnosno kovrče u kosi izgledaju genijalno! Objavio je fotografiju Jennifer Lopez koja je prikupila više od 100 tisuća likeova i mnogo pozitivnih komentara pa je napravio tutorial i odlučio pokazati kako do ovakvih kovrča u kućnoj radinosti. 

Za početak, valovitu i kovrčavu kosu najbolje je stilizirati dok je ona još mokra jer ju je tako lakše kontrolirati. Preporučuje korištenje maglice za kosu koja će osigurati definirane pramenove. Pramenove odvojite na manje dijelove i namotajte ih oko prstiju, čime ćete odrediti "smjer" kovrča u kojem će se one sušiti, a najbolje je pogledati kako pramenovi prirodno padaju i držati se toga. 

Idući je korak uporaba difuzora jer će se tako kovrče osušiti u "kontroliranim uvjetima", odnosno neće se raštrkati i oslabiti. Temperatura neka bude maksimalna, no jačina puhanja zraka neka bude na laganim postavkama, savjetuje Appleton. Možete nagnuti glavu naprijed jer će time kosa dobiti na volumenu, ako ga želite. Kad je kosa suha 70%, dodajte još maglice ako je potrebno i kosu nastavite sušiti normalno, bez zabacivanja glave, jer bi, u tom trenutku, već trebali postići željeni volumen

Pri kraju, kad je kosa gotovo suha, ugasite sušilo za kosu i pustite ostatak da se osuši prirodnim putem.

- Nikad ne volim potpuno osušiti kovrče sušilom za kosu, mislim da je bolje pustiti da se do kraja osuše na prirodan način, prenosi Glamour savjet Chrisa Appletonea. Na posljetku, koristite proizvod za njegu kovrča koji će valove hidratizirati i pružiti im sjaj. 

'Tužno je kada najružnije komentare dobijete od žena. Dakako, sve redom imaju besprijekoran ukus i neprolaznu ljepotu'
'Kad odseliš iz Zagreba, on ima novu dimenziju. Kad se vratim, prorade mi emocije i moram se srediti kad idem u grad!'
Dečki, imamo super inspiraciju! Ovaj model i glumac ukrao je pozornost u kombinaciji s kojom nikad nema greške
Jeste li isprobali kvalitetan i pristupačan skincare brend koji je pravi hit na TikToku?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".