Instagram hit: Smeđe usne

Jeste li već primijetili koji beauty hit hara Instagramom?
Vidi originalni članak

Trendseterica Kylie Jenner, najmlađa sestra poznatog klana Kardashian-Jenner, što god stavi na sebe trenutno postaje hit. Prisjetimo se samo boje mesa koja je postala najtraženija „Kylie Jenner“ boja na usnama diljem svijeta. 

Kylie je postavila novi trend – tamno smeđu boju ruža. U svojoj kolekciji ruževa odnosno kompleta tekućih ruževa i olovke koje nudi u tri nijanse, upravo nas je tamno smeđa boja oduševila. Kylie smeđe na usnama kombinira s jednostavnim neutralnim ili brončanim sjenilom i, kao što to kod Kardashianka uobičava, ekstra dugim trepavicama. 

Ako i vi želite imati mat smeđu na usnama, a ne želite potrošiti bogatstvo na komplet ruža i olovke Jennerice, samo na bilo koji smeđi ruž preko usana natapkajte pudera u prahu ili u kamenu i bilo koja boja će biti mat. Ovom trendu kažemo da!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".