Inspirirajte se frizurama slavnih

Donosimo vam nekoliko prijedloga za frizuru kako bi se odmaknuli od uobičajenog stajlinga i zablistali u svakoj prilici.
Vidi originalni članak

Promjena frizure uvijek je dobra ideja, bilo da se radi samo o privremenoj promjeni ili trajnijoj. Osjećaj koji pruža nova frizura neopisiv je, pa makar se radilo samo o novim šiškama ili pletenicama kakve još niste nosili. Mogućnosti za eksperimentiranje je mnogo, od boje kose do nove dužine ili pak neobičnog ukrasa za kosu. Za sve to treba hrabrosti i konačnoj odluci često prethodi puno premišljanja, a mi vam donosimo nekoliko frizura celebrityja koje vas možda inspiriraju i potaknu na promjenu, i to već danas.

Za sve ljubiteljice kraće dužine pravi odabir je bob. Vječno je u trendu, a  možete ga osvježiti šiškama kakve nosi Ciara. Dužina je idealna jer još uvijek možete svezati rep ili ako vam dosadi ravna kosa, možete je ukovrčati.

Osvježite frizuru neobičnim bojama. Još jedan bob, ali nešto kraći i u funky bojama za odvažnije kao što ga nosi IT djevojka Irene Kim. Lude boje za kosu nose se ove sezone, a tom trendu priklonile su se mnoge poznate osobe. Obojite kosu bilo koje dužine u ružičastu, modru ili zelenu, a možete je nanijeti samo na vrhove ili, ako ste hrabri poput Kylie Jenner cijelom dužinom kose.

Visoki rep kao što ga nosi Beyonce vladao je ovogodišnjim modnim pistama. Lako ga je i brzo za napraviti, a može se nositi u svim prilikama. Kosu u repu možete izravnati ili nakovrčati kako je to napravila i slavna pjevačica.

Ukoliko ne želite trajnu promjenu, danas na tržištu postoje razni ukrasi koji će i nadosadniju frizuru pretvoriti u modernu. Stavite na kosu traku ili obruč s neobičnim ukrasima kao što je to napravila i Renata Sopek i zablistajte bez previše truda.

Pletenica sa strane i casual raspuštene valovite šiške još su jedan način kako jednostavno napraviti odličnu frizuru i promijeniti uobičajeni izgled bez šišanja ili bojanja kose.

Ako niste baš ljubitelj punđi, ležerna punđa Emme Watson promijenit će vam mišljenje, a možete ju nositi u svim svečanijim prilikama. Kosa nije u potpunosti zaglađena čime je postignut opušteniji look ,a ukrasi joj daju glamuroznost.

Kratka frizura namijenjena je samosvjesnim i odvažnim ženama te stavlja lice u prvi plan ističući svu vašu ljepotu, a odlično je nosi  glumica Charlize Theron.

Za one koji ne pristaju na ništa manje nego kose koja seže do pola leđa inspiraciju mogu potražiti u frizuri Care Delevigne. Lagano valovita kosa podijeljena je na razdjeljak koji je u trendu ove sezone.

Pletenice se mogu nositi na bezbroj načina, a glumica Kaley Cuoco odlučila se za neobičnu verziju pletenice omotane oko glave. Interesantna frizura za sve prilike, i dnevne i večernje, a svakako i osvježenje kada su u pitanju pletenice.

Poigrajte se i frizurom i oponašajte divu iz prošlog doba. Petri Nižetić ova frizura u stilu Brigitte Bardot  odlično stoji, a možete ju iskopirati i vi za večernji izlazak. Podignite zadnji dio kose i prednje pramenove svežite iza u rep ili zakvačite kopčom, a ostatak kose lagano nakovrčajte.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".