Top frizure za zimu: inspirirajte se poznatima

Tko kaže da kratka kosa ne može biti ženstvena? Ove dame dokazuju upravo suprotno!
Vidi originalni članak

Za kratku kosu odlučuje se sve više dama jer istovremeno izgledaju elegantno i seksi, a jednostavne su za održavanje. Mi vam, po uzoru na one poznate, donosimo top frizure koje će se nositi ove zime!

 

Zalizano iza uha - nestašne pramenove najlakše je obuzdati s malo laka i sitnim špangicama, čime ćete postiti elegantan look.

Razbarušeni bob - bob je popularan već nekoliko sezona, a ove zime odlučite se za razbarušeni! 

Kovrčavi bob - svoj dugački bob uvijek možete vizualno "skratiti". Na rubovima napravite blage kovrče i imate glamurozno izdanje. 

Potpuno zalizana kosa - ako ste dovoljno odvažni, kosu skroz zaližite u natrag i učvrtite lakom. Time će vaše lice potpuno doći do izražaja.  

Razbarušeni pixie -  Ako ne volite jednostavne i počešljane frizure, svakako se odlučite za pixie u kojem ćete jednu stranu podići visoko u zrak i pustiti pramenove da vode svoju priču. 

Klasičan pixie - ova kratka dječačka frizura zapravo izgleda vrlo seksi i elegantno, a za nju se odlučuje sve više žena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".