Inspiracija za jesen: Ovo su najpopularniji trendovi manikura s Tjedna mode u New Yorku

Tjedan mode u New Yorku uvijek donosi nove modne i beauty trendove, uključujući i trendove za manikuru.
Vidi originalni članak

Od klasičnih i jednostavnih kompleta do trendi, raskošnih manikura, uvijek smo tražili inspiracija za nokte. I dok to često pronalazimo s naših društvenih mreža i crvenog tepiha, dvaput godišnje na popis dodamo New York Fashion Week. Dakle, koje ćemo trendove vidjeti diljem u manikuri nakon Tjedna mode u New Yorku i koje su manikure koje su već omiljene na društvenim mrežama dospjele na modnu pistu? 

Ledeni završetak
Ako je ova sezona bila naznaka, manikura s glaziranim završetkom neće nikamo otići iduće godine. Ali iteracija 2024. imat će prigušeniju, mat finiš. U backstageu Alice + Olivia, Sunday Studio stvorio je ledene manikure prekrivene snijegom koje dopuštaju da vrhovi noktiju sjaje za suptilnu, prigušenu francusku maikuru.

Nadahnuta ljubavlju dizajnerice Patricie Bonaldi prema vezenju, slavna umjetnica za nokte i ambasadorica brenda KISS Gina Edwards upotrijebila je Glazed Donut Nails u boji Frosted kao bazu na kojoj je stvorila zadivljujuće detaljne nokte s pravom čipkom i kristalima.

Kromatski
Prabal Gurung pogodio je tri glavna trenda odjednom: futuristički srebrni krom, skulpturalne 3D akcente i neobične francuske vrhove. Edwards je dodala gel akcente s kromiranim prahom na nude nokte. Među mnogim manikurama, isticali su se kromirani setovi u srebrnoj, zlatnoj i ljubičastoj boji.

Ružičasta
Balletcore je bio živ i zdrav na reviji povodom 15. godišnjice Christiana Siriana, gdje je slavna manikerka Julie Kandalec upotrijebila essie Gel Couture u bojama Polished & Poised i Birthday Girl za kreiranje ružičastih kromiranih manikura.

Logomanija
U Helmutu Langu, nude, kratki nokti dopunjeni su naljepnicama na kojima je ispisano "Lang", čineći možda najminimalističkiji pogled na trend manikura s logotipom do sada. Za reviju Kate Spade u New Yorku, manikerka je upotrijebila essie Expressie Quick Dry Nail Polish u nijansi Now or Never kako bi ručno naslikala Noel print brenda na noktima odabranih modela, kako prenosi Byrdie.

Tanke linije
Neutralne, nude baze bile su prekrivene elegantnim, vodoravnim linijama u nijansama bijele i plave na Staud reviji. Kako bi stvorila arhitektonsku manikuru kod Jasona Wua, manikerka je upotrijebila JINSoon lak za nokte u apsolutno crnoj boji za crtanje ravnih linija i točkica.

Lijepa dama zagrebačkim ulicama prošetala u tako genijalnom kompletu da je sve ostalo palo u drugi plan!
Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna Kaja
Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".