Influencerica Korana Marović otkrila nam je top 5 beauty proizvoda koji su najbolji za ljeto

Korana Marović na društvenim mrežama poznata je po recenzijama raznih beauty proizvoda, a za Divu je sada otkrila 5 koje najviše voli za ljetno vrijeme
Vidi originalni članak

Iako nam temperature to baš i ne pokazuju, ljeto je u punom jeku, a poznata influencerica Korana Marović dijeli svoje tajne za besprijekoran ljetni izgled. S više od 15,5 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, Korana je postala izvor inspiracije kada je riječ o ljepoti i modi. Sada je za Divu otkrila svojih pet omiljenih beauty proizvoda za ovu sezonu.

La Mer Creme de la Mer
“Originalna La Mer krema promijenila mi je izgled kože prošlo ljeto i od tada je ključni proizvod moje kozmetičke torbice ljeti. Naime, s njom sam doslovno preko noći vidjela koliko koža može biti smirena, nahranjena, hidrirana i naprosto - sretna. Ova krema je definitivno najskuplji komad kozmetike koji posjedujem, ali ne mogu je usporediti s bilo čim drugim što imam, a pritom mi prilično dugo traje jer je koristim samo u večernjoj rutini njege. Također, bitno je spomenuti kako je moja koža osjetljiva i sklona čepljenju, a da to ova naizgled gusta i bogata krema svakako ne radi”, otkrila je Korana.

Skintegra Volcanica
Podjednako bitan drugi proizvod jest Skintegrina fantastična hidratantna glinena maska. Koristi ju jednom tjedno, nakon čega primjećuje da je višak sebuma upijen, manje se masti i ne stvaraju joj se miteseri ili komedoni. 

“Tijekom ljeta ne koristim kiseline, a zasad mi se čini da uz Volcanicu ne trebam niti klasičan piling. Stvarno je magična za sve mješovite do masne kože za vrijeme visokih temperatura i vlage”, dodala je.

Rilastil Sun System Age Repair SPF50+
“I dalje, jedan od mojih najdražih SPF proizvoda jest Rilastilov Age Reapir, SPF fokusiran na visoku UVA i UVB zaštitu, s dodatkom ektoina za hidrataciju te na održavanje kože mladolikom kako ima i anti-aging djelovanje. Sjajna je, iako se brzo upija, pa je i prekrasna glowy baza za makeup. Ujutro je dostatna za zamjenu hidratantne kreme pa je koristim samo sa serumom po želji.”

Ex Nihilo "Fleur Narcotique"
“Posljednji parfem u mojoj kolekciji onaj je i kojega najčešće nosim. Moram priznati da mi se još više sviđa na užarenoj koži... Ovo je parfem kojega je, navodno, proslavila Hailey Bieber, a ako volite pomalo atipične parfeme s bijelim cvijećem te slasnom breskvom i litchijem, ali bez previše slatkoće, mogao bi vam se svidjeti”, objasnila je.

Tarte Creaseless Concealer
“Ovo je proizvod za kojim najviše posežem ovoga ljeta, dapače toliko da mi sasvim mijenja potrebu za puderom. Izrazito je gust i sjajan, a ono što oduševljava je njegova pokrivnost i trajnost. Koža uz njega izgleda super svježe, a toliko mi se sviđa da mi je skoro u potpunosti zamijenio dosad najdraži Tarteov Shape Tape korektor.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Marovic (@korana_marovic)

Nika Laličić nosi outfit koji priziva jesen: 'Zbog ovih traperica me mnogi kritiziraju jer izgledaju kao da sam ih odjenula naopako'
Outnet ima jedinstvenu priliku za kupnju dječje odjeće za ljeto s potpisom luksuznog brenda Zimmermann
Hidratizira je, smiruje i štiti: Sastojak za kojeg trebate znati ako imate suhu ili masnu kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".