Imate li ga u kupaonici? Ovaj će šampon očistiti i učvrstiti kosu, a i cijena mu je odlična!

Šampon od koprive smanjit će lučenje sebuma i potaknuti rast kose, a upravo je to ono što mnogi žele od šampona za kosu
Vidi originalni članak

Bez obzira na široku ponudu proizvoda za njegu kose, nije nimalo jednostavno pronaći onaj idealan proizvod koji će odgovarati našem vlasištu, a istovremeno njegovati kosu da ona bude čvrsta, sjajna i njegovana. Jedan od ključnih proizvoda za njegu kose je i kvalitetan šampon, a u posljednje se vrijeme sve više govori o šamponu za kosu od koprive.

Njezina ljekovita svojstva poznata su još od davnina, a posebno je djelotvorna za kosu pa u nastavku donosimo nekoliko razloga zbog kojih trebate dodati šampon od koprive u svoju rutinu njege kose.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kopriva sadrži vitamin C i smatra se jednom od najljekovitijih biljaka na svijetu pa je šampon od koprive zaslužan za poticanje rasta kose, ali sprječavanje njezinog opadanja, kao i sposobnost da kosa, redovitim korištenjem šampona, postaje čvršća i snažnija. Ako šampon za kosu koristite redovito, brzo ćete primijetiti kako je kosa iznimno čista, a razlog za to krije se i u činjenici da kopriva regulira stvaranje sebuma, odnosno lučenje ulja pa će kosa, nakon određenog vremena, biti sve manje masna, zahvaljujući svojstvima koja pomažu u uklanjanju toksina koji izazivaju veće lučenje sebuma. 

Još je od davnina poznato da koprivapotiče cirkulaciju te jača folikulu kose, a samim time sprječavanja lomljenje te, u konačnici, i ispadanje kose. Nakon redovite upotrebe, primijetit ćete da kosa postaje sjajnija i gušća.

Još jedna prednost šampona od koprive je ta što je dostupan po stvarno odličnim cijenama. Primjerice, litra Afroditinog šampona od koprive, kojim su mnogi oduševljeni, prodaje se za nešto manje od 30 kuna. U galeriji smo pronašli još super šampona koje možete isprobati: 

FOTO: Look Fantastic APIVITA Holistic Hair Care Oily Roots & Dry Ends Shampoo - Nettle & Propolis Afrodita Cosmetics šampon od koprive Afrodita šampon za kosu - kopriva i pantenol FOTO: Amazon Farmona Herbal Care Nettle Shampoo The Milva Nettle Shampoo FOTO: Look Fantastic KLORANE Nettle Shampoo Tinktura šampon od koprive

Pravnica u omiljenom ljetnom outfitu: 'Odabrala sam ga jer sam potamnila pa mi svijetle boje dobro stoje'
Treba li dvaput šamponirati kosu prilikom pranja? Evo što kažu stručnjaci
Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".