Ikonični Essie izbacio tisućitu nijansu laka za nokte

Poznati američki proizvođač lakova za nokte, nedavno je proslavio 35 godišnjicu postojanja, a¨ovih dana najavili su i tisućitu nijansu laka!
Vidi originalni članak

Tisućita nijansa laka za nokte nazvala Aim to Misbehave bit će dostupna na službenoj Essie stranici od svibnja. Nijansa je opisana kao "skandalozna citrusno žuta" sa bisernim odsjajem. I pakiranje je drugačije od uobičajenoga - umjesto bijelog čepa, ova će nijansa imati čep ukrašen zlatnim konfetima i brojem 1000. 

Makar su žuti lakovi poznati kao teški za nositi, ova nijansa pristajat će većini tonova kože jer nije pastelna, a dašak shimmera dat će taj "wow" efekt vašim noktima. 

Nijansa će biti limitirana i dostupna na essie.com od svibnja, a kladimo se da će biti rasprodana jer će ju željeti baš svaka Essie kolekcionarka. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".