Igra sjenama

Ne možemo reć da je smokey eye ikada izišao iz mode, ali nekoliko je sezona bio u drugom planu kada su potez crnog tuša i čisto oko bili hit. Ove se sezone vraća.
Vidi originalni članak

Igranje matiranim i sjajnim sjenilima na kapku da biste dobili atraktivan look tražit će od vas kombiniranje boja i tekstura te detaljno stapanje svih boja na oku kako bi izgled bio što tečniji i samim time efektniji. Zvuči teško, no zahtijeva samo malo prakse. Iako je veći naglasak na nesavršenosti nego li savršenosti make-upa na očima, ovakvi lookovi zahtijevaju primer za sjenilo kako bi ono bilo postojano i ne bi se preslikavalo. Dominantne boje sezone ponovno su boja brusnice i mat zemljani tonovi, dok su novitet boja hrđe, siva i crna, koja u smokey eyeu dobiva nedovršen, seksi izgled. 

Kombiniranjem nekoliko nijansi iste boje sjenila, ali isključivo u mat varijanti, možete se igrati dimenzijama i mijenjati prirodan oblik oka. Donosimo vam nekoliko paleta sjenila koje su idealne za ovakve make-up trikove. 

1. Les 5 Ombres de Chanel “Entrelacs”, 480 kn, Chanel (Chanel) 

 2. Flawless Matte Palette, 82,90 kn, Revolution (PinkPanda.hr)          

 3.Couture Palette Collector “Metal Clash”, 444,06 kn, Yves Saint Laurent (Műller)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".