Idete na vjenčanje, a nemate ideje za frizuru? Isprobajte look koji se vratio iz devedesetih, no u boljoj verziji

Ovog ljeta isfeniranu je frizuru pokazala i Kendall Jenner, koja je ovaj glamurozan look odabrala za izlazak
Vidi originalni članak

Iako smo uvijek u potrazi za što jednostavnijim frizurama koje ne azhtijevaju mnogo truda, a i dalje izgledaju izvrsno, posebne prigode zahtijevaju ipak nešto malo drugačije. Ako ste ovog ljeta gošća na kakvom vjenčanju ili drugoj svečanosti, a nemate ideju kakvu frizuru nositi, možda je vrijeme da isprobate jednu koja nam se vraća iz devedesetih godina, kad su je nosile supermodeli.

Riječ je o fen-frizuri koju je ovih dana na društvenim mrežama pokazala Kendall Jenner, a izgleda jako elegantno i glamurozno. Luke Hersheson, jedan od najboljih londonskih stilista kose, za Glamour predviđa da će upravo ova frizura doživjeti veliku popularnost: 

- Mislim da će se opet vratiti nešto duže frizure koje zahtijevaju i više stiliziranja. Lockdown je dugo trajao i svi žudimo za malo glamura. U dvadesetima, kao i u pedesetima i šezdesetima, imali smo prilike vidjeti velike kose jer je ljudima nedostajalo sređivanje. Kosa je bila jako podignuta i fenirana, a funkcionalnost i praktičnost nisu bili u prvom planu. 

Ovakve su frizure nosile i supermodeli pa smo je tako imali prilike vidjeti na Cindy Crawford, Naomi Campbell, Kate Moss, Christy Turlington, Tyri Banks..., pa njihovi lookovi mogu i ove sezona poslužiti kao izvrsna inspiracija.

- Pogledajte frizuru Kendall Jenner koju je nedavno isfurala, za izlazak je odabrala isfeniranu frizuru koja podsjeća na devedesete godine. Godinama je prednji dio bio ravniji, bez volumena, ali sad je, kao u devedesetima, kosa ponovno velika, i naprijed i iza - govori poznati frizer i za ovakvu frizuru savjetuje upotrebu okrugle četke kako bi se sa šiškama i pramenovima koji uokviruju lice postigao željeni izgled. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Oni su pravi modni znalci: Menadžerica u krinolini, a urednik u stajlingu kojeg dečki obožavaju

Savršen prijelaz između duge i kratke kose: Paše svakom licu i uvijek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona

Mango Outlet ima akciju i hrpu stvari do 70 kuna: Izdvojili smo 30 najboljih za svaki stil

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".