I dalje se nosi manikura za koju smo mislili da se više ne vraća u modu, a sad dolazi s malim 'twistom'

Francuska manikura, odnosno tzv. 'french' pravi je hit posljednjih nekoliko mjeseci, a osim klasične, tu su i otkačene verzije koje izgledaju super
Vidi originalni članak

Francuska manikura, odnosno popularni french i službeno se vratio i izgleda bolje nego ikad. Ipak, zaboravite na onaj klasičan izgled francuske manikure koji je bio hit devedesetih i početkom 2000. Sad dolazi u puno boljem izdanju i u mnogo varijanti koje možete isprobati - toliko, da bez obzira na to koji stil preferirali, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe (pa čak i oni najveći protivnici frencha). 

Još u 2019. godini vidjeli smo super ideje za novu francusku manikuru, a među prvima ih je pokazala Bella Hadid. Iako su neki mislili kako je riječ o prolaznom trendu, on nas prati i u 2020. Štoviše, french je postao jedan od najvećih beauty hitova, a gotovo pa i nema Instagram-profila s manikurama na kojem nije barem jedna fotografija otkačene verzije francuske manikure. 

Nova verzija uključuje nešto kraću duljinu nokta, no umjesto klasičnog, bijelog završetka, tu je cijela paleta boja. Ako postoji jedan savjet za sve koji se odluče za french, to je da je - eksperimentiranje ključno! Možete se držati jedne boje ili isprobati kombinaciju nekoliko tonova, što je trenutačno veliki hit u svijetu manikura. 

Nalakirate nokte i lak na njima traje tek dan-dva? Evo kako spriječiti prerano "pucanje" laka na noktima
Znate li za važno pravilo skraćivanja noktiju pri manikuri kojim se koriste i u kozmetičkim salonima?
Imate termin u salonu, a nemate ideje? Donosimo super inspiraciju za najljepše manikure
Preslatke manikure zbog kojih ćete se oprostiti od dugih noktiju i bez problema ih napraviti sami

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".