Hrvatski brend JouJou Botanicals uspješno se plasirao na svjetsko tržište, a sad predstavlja ulje za njegu tijela

Višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane. Njegova formula intenzivno njeguje kožu i kosu, regenerira je i štiti od isušivanja
Vidi originalni članak

JouJou Botanicals hrvatski je holistički skincare brend stvoren s ciljem da svakodnevne beauty rutine pretvori u posebne rituale brige o sebi i svojoj koži.

Organski, samonikli i održivi sastojci kombinirani s najboljim aktivnim ekstraktima zelene biotehnologije pružaju visokoučinkovitu njegu u svakom proizvodu. Ovaj niche brend, iako je na tržištu tek godinu dana, uspješno se uspio plasirati na svjetsko tržište, a sada se želi predstaviti i domaćoj publici u novom ruhu.

Zato danas s ponosom predstavlja svoju ljetnu verziju ulja za njegu kože cijelog tijela prikladnog naziva - Island Girl Summer Oil.

Višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane. Njegova formula intenzivno njeguje kožu i kosu, regenerira je i štiti od isušivanja, a opojni miris tiare cvjetova maceriranih u kokosovom ulju donosi čaroliju dalekih otoka i toplih dana.

Bogata mješavina njegujućeg Monoi i Kukui ulja s dodatkom pasjeg trna i ekstrakta mrkve bogatih beta karotenom pružit će njegovanu kožu i sjajan ten. A visokohranjivi vitamin E, te ekstrakt maline brinu se da ostanete njegovane tijekom ljetnih mjeseci.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".