Hrvatski beauty saloni zasjali u prvom tjednu ROX Beauty Battlea!

Prvi tjedan natjecanja održao se u vrhunskim hrvatskim salonima gdje su influencerice testirale najnovije beauty trendove i proizvode
Vidi originalni članak

Utrka za najbolji beauty salon u regiji je počela, a prvi tjedan održan je u Hrvatskoj gdje su saloni Posh by Alma, Hair by B i Kallos bili u središtu pozornosti. 

U salonu Posh by Alma, Marija Grigoryan Vučković i Iva Jakovac uživale su u raznim tretmanima. Marija je isprobala L'Oréal Absolut Repair, dok je Iva odabrala L'Oréal Metal Detox tretman te L'Oréal Steampod uređaj. Njegu je zaokružila ROX Beauty LED maskom, koja pospješuje regeneraciju kože lica. 

Salon Hair by B dočekao je Ana Mariu Tokić i Cindy Šoštarić Hadžić koje su testirale Redken proizvode. Ana Maria se odlučila za Redken Acidic Color Gloss tretman, a Cindy za Redken Volume Injection. Oboje su sa znatiželjom isprobale L'Oréal Steampod, dok je Cindy dodatno osvježila svoju kožu lica pomoću ROX Beauty LED maske. Klara Čerina pridružila im se odabravši Redken All Soft za izvanrednu mekoću kose te FOREO LUNA 4 Hair, uređaj koji masira i njeguje vlasište. 

Kraj prvog tjedna obilježen je tretmanima za obrve i lice u salonu Kallos. Ema Stanić i Cindy Šoštarić Hadžić odvažile su se na Brow Lift tretman pritom koristeći FOREO IRIS, uređaj za masažu područja oko očiju. Iva Jakovac se također odlučila na Brow Lift tretman, a osim brow lifta je i svojoj koži priuštila lifting uz NuFACE Trinity+ Pro, koji je dodatno naglasio njezine crte lica. Djevojke su svoje transformacije pratile su uz pomoć StylPro Glow&Go mirrora. 

U okviru natjecanja je u salonima postavljen ROX Beauty pop-up gdje posjetitelji mogu isprobati proizvode kao što su L'Oréal, FOREO, NuFACE, StylPro, ROX Beauty LED maske i Dermaflash. Posjetitelji su pozvani da glasaju za svoj omiljeni salon putem QR koda dostupnog na lokaciji. Glasanje donosi 15 % popusta na Rox Beauty web stranici i goodie bag, a svi glasači automatski ulaze u nagradnu igru za vrijedne nagrade. 

Natjecanje se nastavlja, a organizatori s uzbuđenjem iščekuju sljedeće trenutke u drugom tjednu četvrtog izdanja ROX Beauty Battlea! Za više informacija, posjetite ROX Beauty stranicu i društvene mreže.  

Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice
H&M će povodom 20. godišnjice suradnji revitalizirati svoje top komade - od Margiele do Versacea
Simpatična Lucija kreativka je iza brenda PuellaLu koji spaja tradiciju i suvremenu ženstvenost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".