Hokejaši Medveščaka na beauty treningu

Budući da se približava "Movember", BIPA Hrvatska i KHL Medveščak udružili su se u svrhu podizanja svijesti oko raka prostate i održali beauty trening.
Vidi originalni članak

Popularni zagrebački Medvjedi  iz KHL Medveščak  s veseljem su prihvatili poziv BIPE Hrvatska da se uključe u zajedničku suradnju te da nadolazeće zimske mjesece i kupovinu u BIPU učine još zanimljivijom i sadržajnijom.

Medvjedi su ovom prigodom uljepšali sebi i drugima dan te su po prvi puta sudjelovali u jednom beauty treningu na kojem je glavna aktivnost bila uređivanje brade i brkova popularnih Medvjeda. Poznati barber Marko Stanzl, frizer i brijač, te jedan od vlasnika Salona, poznatog  vintage frizerskog salona, tom se prigodom  pobrinuo njihov  za moderan i urbani stajling, uredio im je frizuru, a brkove i bradu učinio još atraktivnijima.

Suradnja BIPE i Medvjeda zapravo je prirodno savezništvo koje će BIPA Hrvatska i KHL Medveščak obilježiti nizom prigodnih akcija i prodajnih pogodnosti na svim BIPA prodajnim mjestima u Hrvatskoj, a povodom nadolazećeg mjeseca studenog, poznatog i pod nazivom Movember u znak borbe protiv raka prostate.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".